Jesper udnævnt til æresborger

Altid positive Jesper Sørensen blev i dag udnævnt til æresborger i Fårup Sommerland.

Altid positive Jesper Sørensen blev i dag udnævnt til æresborger i Fårup Sommerland.

Foto: All Over Press17-årige Jesper Sørensen står som et symbol på livsglæde og et positivt syn på tilværelsen.

Og det mod alle odds.

For Jesper Sørensen, der blev kendt i TV 2-programmet "Drengen i den gamle krop", er ramt af den meget sjældne og uhelbredelige sygdom Progeria, der får kroppen til at ældes langt hurtigere end normalt.

LÆS OGSÅ: Jespers mor: Vi ved aldrig, hvor længe vi har hinanden

Men trods de dystre fremtidsudsigter har Jesper Sørensen et ukueligt livsmod, og det oprindelige program og de følgende udsendelser om den nordjyske dreng har været utroligt populære blandt danskerne, der har taget optimistiske Jesper til deres hjerter.

Og i dag blev Jesper så helt konkret hyldet for sin positive indstilling til livet, da han - som den første nogensinde - blev kåret som æresborger i Fårup Sommerland i forbindelse med forlystelsesparkens 40 års jubilæum.

LÆS OGSÅ: Glædeligt gensyn med Jesper

Ud over æren følger 10.000 kroner som Jesper må bruge til "noget sjovt" efter eget valg. Der bliver også hængt et billede af Jesper op i Fårup Sommerland.

- Jesper får prisen for sin ukuelige positive tilgang til livet til trods for en svær og alvorlig sygdom. Jesper står som et symbol for positivt livssyn, et fantastisk smittende humør og en helt igennem charmerende personlighed, skriver forlystelsesparken i begrundelsen for, at netop Jesper modtager prisen.

LÆS OGSÅ: Afskedstårer i aften - Jespers svære farvel

Og Fårup Sommerland spiller en særlig rolle for Jesper.

Da han sidste år var vært for det årlige træf, hvor børn fra hele verden, der lider af progeria, mødes, havde han besluttet at de alle skulle have en dejlig dag i Fårup Sommerland.

Jesper og hans familie var stolt af dagens udnævnelse:

- Jesper vil med stor glæde modtage prisen som æresborger i Fårup Sommerland. Jeg skulle hilse og sige, at Jesper i øvrigt ser frem til at fejre Fårups 50 års jubilæum også, da han er helt overbevist om, at han lever så længe," skriver Jespers mor, Jette Sørensen ifølge nordjyske.dk i en mail til forlystelsesparken.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close