Nyheder1. november 2017

Jesper Søvndal fra ”Den store bagedyst: Handyman med campingvogn

Når handymanden Jesper Søvndal ikke slår sig løs med mel, chokolade og sukker, spænder han campingvognen på bilen og indtager festivaler og Europas motorveje.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jesper-soevndal-fra-den-store-bagedyst00.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Var du et smut i Frankrig i løbet af sommeren, kunne du have været heldig at trille ind i Jesper Søvndal.

”Den store bagedyst”-deltager brugte nemlig et par uger på de sydeuropæiske landeveje sammen med en veninde og hans hjemmerenoverede campingvogn.

– Han har et navn – han hedder Clint, fortæller den 28-årige gut, mens han viser rundt i sit blå-hvide sommerhus på hjul.

– I sommer har jeg været på camping med en god veninde i Frankrig. Vi var af sted i to uger. De senere år har jeg været meget af sted. Jeg har været et par gange i Frankrig med den campingvogn, og så har jeg haft den med på festival, fortæller amatørbageren til SE og HØR og fortsætter:

- Jeg fandt den på Den Blå Avis, og så har jeg istandsat den med venner, jeg ejer den med. Den er jo gammel, så der er blevet skiftet puder og gardiner, og jeg har fikset strøm. Den holder bare herude foran, så der er ikke nogen vilde planer lige nu. Vi kan jo bare trille af sted, fortæller Jesper Søvndal, hvis campingvogn pryder vejen lige foran hans lejlighed i Kolding.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/jesper-soevndal-fra-den-store-bagedyst.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Jesper Søvndal drager gerne ud på landevejene med sin campingvogn på slæb.

I år har han været i Frankrig i to uger, efter at optagelserne til ”Den store bagedyst” var slut. (Foto: Thomas Laursen)

https://imgix.seoghoer.dk/jesper-soevndal-fra-den-store-bagedyst-1.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Campingvognens køkken indbyder ikke til kagebagning. (Foto: Thomas Laursen)

Og det er ikke kun indenfor i campingvognen, at Jesper har leget handymand.

Hans herskabslejlighed bærer også præg af, at her har vi at gøre med en fyr med hænderne skruet helt rigtigt på.

– Jeg købte lejligheden, da der var meget slidt, så jeg har renoveret den, samtidig med at vi optog ”Den store bagedyst”. Jeg har lavet alt selv. Der var meget nikotin herinde. Jeg har malet, lavet gulve, skiftet køkken og ordnet badeværelse, siger singlefyren, hvis bolig er fyldt med plader, filmplakater og flotte farver.

– Jeg kan godt lide pæne ting, men jeg går ikke vildt meget op i boligindretning. Min faglighed gør nok, at jeg synes, farver er spændende. Mange af mine ting er fund og foræringer. Jeg skifter ikke ud hele tiden eller ændrer min stil. Det er ting, jeg har samlet sammen gennem mit voksenliv.

Se Jesper og resten af "Den store bagedyst"-deltagere hver onsdag kl. 20.00 på DR1.

Læs hele interviewet med Jesper Søvndal fra "Den store bagedyst" i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

I videoen kan du se Jespers campingvogn.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold