Nyheder 25. oktober 2017

“Den store bagedyst”-Jacob: Arbejdede for Joan Ørting

"Den store bagedyst"-deltager Jacob Lund Hjort var manden bag Joan Ørtings storslåede fest, da hun rundede 50 år.
Foto: Kaspar Wenstrup, Thomas Laursen

Det dufter af dej, og røremaskinen rumler i hele den hyggelige kvistlejlighed på Østerbro, hvor Jacob Lund Hjort har hjemme.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men ”Den store bagedyst”-deltager har mange andre talenter end evnen til at bage brunsviger til sine kolleger, som han er i gang med, da SE og HØR kigger forbi.

Den 31-årige jyde er nemlig en mand med styr på tingene, så i 2010 blev han ansat til at få sexologen Joan Ørtings 50-års fødselsdag op at stå.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Thomas Laursen
”Den store bagedyst”-deltager har prøvet masser af ting, siden han blev student i Viborg i midten af 00’erne. (Foto: Thomas Laursen)

– Jeg flyttede til København i 2010. Det første job var hos Joan Ørting. Jeg har en bekendt, som arbejdede inde hos Joan i hendes sexologskole på Christianshavn, og de manglede endnu en assistent, fortæller den talentfulde "Den store bagedyst"-deltager og fortsætter:

- Joan blev 50 år, og hun ledte efter en, der kunne arrangere hendes fødselsdag. Og det blev så mig, der skulle arrangere den. Jeg arbejdede for hende hele foråret, før jeg søgte ind på KU, fortæller amatørbageren,

"Den store bagedyst" sendes hver onsdag kl. 20.00 på DR1.

Læs hele interviewet med Jacob Lund Hjort i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Se Jacob fortælle om sit "Bagedyst"-idol i videoen.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold