Nyheder4. februar 2015

Jesper Christensen: Min søster tog alle slagsmålene

Skuespilleren fortæller, at han nød godt af, at hans storesøster tog ansvaret i barndommen og teenageårene.
Af af
Jesper Christensen er glad for, at hans søster tog slagsmålene i barndommen.
Jesper Christensen er glad for, at hans søster tog slagsmålene i barndommen.
 Foto: Kaspar Wenstrup
Den 66-årige skuespiller Jesper Christensen kan godt takke sin søster for, at han ikke har haft så meget pres på sig i sin opvækst. Det fortæller han i Talkshowet Meyerheim, som sendes i aften på TV 2 Charlie.

LÆS OGSÅ: Jesper Christensen: James Bond var noget lort

- Jeg har en storesøster, som er kunsthistoriker og tre år ældre end mig, og som tog alle slagsmål i min familie. Så jeg undgik dem og kunne snige mig ud i nattelivet bagom ryggen på skænderiet. Hun tog alle slagsmålene for mig, siger Jesper Christensen i programmet og fortsætter:

- Hun husker alt, ved alt, så det har gjort mig vældig fri. Jeg skulle ikke præstere noget for familien. Det havde hun gjort. Hun sprang en klasse over. Jeg kunne slappe af og få gennemsnitskarakterer og være ved at blive smidt ud (af skolen, red.), fordi jeg pjækkede for meget. Så på den måde har hun været en stor støtte lyder det fra skuespilleren med et stort grin.

LÆS OGSÅ: Jesper Christensen: Lad mig være i fred


Jesper Christensen er for tiden aktuel i DR's "Arvingerne", som den hashrygende hippie Thomas. Han er desuden også med den næste James Bond-film, "Spectre", som Mr. White - en rolle han også havde i "Casino Royael" i 2006 og "Quantum of Solace" i 2008

LÆS OGSÅ: Jesper Christensen var kæreste med Ghita Nørby

Sponsoreret indhold