Nyheder20. januar 2014

Jesper Christensen: Lad mig være i fred

Arvingernes frisindede hippie vil helst være anonym på gaden
Jesper Christensen bryder sig ikke om den berømmelse, der følger med ved at lave Arvingerne
Jesper Christensen bryder sig ikke om den berømmelse, der følger med ved at lave Arvingerne
 Foto: Kaspar WenstrupDen feterede skuespiller Jesper Christensen er varsom med hvilke skuespillerjobs, han påtager sig.

Specielt roller i TV-serier er han ikke så pjattet med, selvom han i øjeblikket kan opleves hver søndag i primetime i Arvingerne på DR1.

Jesper Christensen: Var kæreste med Ghita Nørby

- Man går mere i fred, når man ikke er på tv. Den berømthed, tv giver, får folk til at føle, at du er deres familie. Jeg vil hellere være i fred, siger Jesper Christensen til BT.

Når han så alligevel har valgt at være med i Arvingerne, skyldes det nok i stor stil, at rollen som hippien Thomas, ligger særlig godt til ham.

Jesper Christensen: Jeg gør det kun for pengene

- Det er sjældent, jeg har været med i noget, jeg har været så glad for. Det er min årgang, og Thomas er så tæt på mig, som han kan komme. Jeg kender ham rigtig godt og mange, der ligner ham lidt, så han er en god blanding af alt, fortæller skuespilleren til avisen.

På trods af, at Jesper Christensen ikke er så vild med at lave TV-serier, har han lavet forholdsvis mange i løbet af sin lange karriere.

Mange husker ham sikkert i rollen som faren i børnetimen "Nana". Han havde også en mindre rolle i Krøniken. Og for nogle år siden, spillede han julemanden "Santa" i julekalenderen "Nissernes Ø".

Sponsoreret indhold