Se billederne: Jeppe Bisgaard bisat - venner og familie i dyb sorg

Hans Otto Bisgaards søn, dj Jeppe Bisgaard, blev bisat fra Frederiksberg Kirke 27. juli 2018. Jeppe døde 13. juli efter et langt kræftforløb. Han blev 47 år.

Hans Otto Bisgaards søn, dj Jeppe Bisgaard, blev bisat fra Frederiksberg Kirke 27. juli 2018. Jeppe døde 13. juli efter et langt kræftforløb. Han blev 47 år.

(Thomas Laursen)

Jeppe Bisgaard kunne ikke have bedt om et smukkere vejr på sin allersidste rejse.

Solen skinnede således fra en skyfri himmel, da han blev bisat fredag klokken 13.00.

Den smukke Frederiksberg Kirke i København dannede rammen om Jeppe Bisgaards sidste rejse, og en halv time inden bisættelsen gik igang, begyndte de første at tage plads i kirken.

Mange fra dj-miljøet var mødt op, lige som også en perlerække af de helt store musikere og skuespillere var mødt op for at sige et sidste farvel.

Roland Møller, Master Fatman, Rasmus Seebach tog plads i den tætpakkede kirke sammen med Cutfather, Burhan G og Tue Track. Sidstnævnte havde fået til opgave at bære kisten ud af kirken.

Jeppe Bisgaards far, radioværten Hans Otto Bisgaard, tog sig tid til at tale med SE og HØR inden bisættelsen. 

- Støtten er fantastisk at mærke. Og alle dem, der normalt ikke græder, de er helt knust, fortalte han blandt andet, inden han satte ord på, hvordan han har det:

- Det er ikke til at forestille sig. Jeg har prøvet at sige til mig selv, "hvad er det, der sker?". Men forfærdeligt for at starte et sted. Dét med ikke at skulle se ham igen, den er svær.

- En klasselærer sagde engang om Jeppe: “Nogle træer gror bare lige ind i himlen”. Det havde hun ret i! Men desværre groede Jeppe for hurtigt, fortalte Hans Otto Bisgaard, der også kunne fortælle, at Jeppes grav bliver næsten lige ved siden af Tommy Seebachs.

Du kan se billederne fra bisættelsen herunder:

Jeppe Bisgaards bisættelse

I dødsannoncen stod der, at man i stedet for blomster kunne betænke "Lassefonden", der hjælper unge med autisme. Det var der en særlig grund til, fortalte Jeppes søster kort inden bisættelsen. På et tidspunkt arbejdede Jeppe Bisgaard med unge autister, og han elskede det. 

- Det var han også et naturtalent til, fordi hans hjerte var så stor, fortalte søsteren.

47-årige Jeppe Bisgaard sov ind fredag den 13. juli efter en lang og hård kamp mod kræft i hjernen.

Efterfølgende valgte hans far, Hans Otto Bisgaard, at sætte ord på tabet af sønnen:

- Han blev opereret første gang og fik at vide, at der ikke var noget at gøre. Kræften sad i hjernen, og det er et forbandet sted. Det kan ikke kureres. I gennemsnit lever man halvandet år med den type kræftsygdom. Men man kunne håbe på tre år, fik han at vide. Hvortil Jeppe svarede: 'Bare jeg får lov til at få VM i fodbold med'. Og det var præcis, hvad Jeppe fik. Tre år og VM i fodbold, lige bortset fra finalen, sagde Hans Otto Bisgaard i et interview med BT.

Hans Otto Bisgaard og sønnen Jeppe Bisgaard, der døde af kræft fredag den 13. juli. Foto: All Over

De sidste tre måneder gik det hurtigt ned ad bakke for Jeppe, der selv arbejdede som dj.

For et par uger siden valgte Hans Otto Bisgaard, hans kone Hanne, og lillesøsteren Mette Marie at flytte ind i Jeppes lejlighed på Frederiksberg for at pleje ham og være sammen med ham i den sidste tid.

- Vi har været der for at sige farvel, har haft en hel uge, hvor vi har gået og hygget om ham og snakket med ham. Vi vidste alle, hvor det bar hen. Jeppe inklusive. Der var ikke noget piv fra ham. Vi gjorde alt for, at han skulle være her i lejligheden, fortæller Hans Otto Bisgaard i interviewet med BT.

Onsdag den 11. juli mistede Jeppe så bevidstheden, og to dage senere – fredag eftermiddag – sov han stille ind omgivet af sin familie i lejligheden på Frederiksberg.

- Der var ikke én lyd, der var ikke en rallen. Der var intet andet, end at lige pludselig, så var han der ikke længere. Jeg sad og kiggede på ham og tænkte 'Nu er han holdt op med at trække vejret.' Det var meget smukt og roligt, sagde en tydeligt berørt Hans Otto Bisgaard kort efter sønnens død til BT.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close