Nyheder22. september 2015

Niarn om tiden i ”Allstars”: - Jeg var fuld hele tiden

Den tidligere rapper Niarn medvirkede i 2010 i TV 2-underholdningsprogrammet ”Allstars”. Niarn havde succes i programmet, hvor han endte på en andenplads, men bag successen kæmpede han med et alvorligt alkoholproblem. – Jeg var fuld hele tiden, afslører han nu i en ny bog
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bb-629785.jpg
 All Over
Niels Roos levede i mange år et liv i rampelyset som den feterede rapper Niarn. Han udgav flere albums og turnerede landet rundt med sin rap-musik. I 2010 blev han tilbudt at medvirke i TV 2-underholdningsprogrammet ”Allstars” – noget han også var blevet tilbudt i årene forinden.
Her havde Niarn pænt takket nej, men i 2010 endte han med at sige ja. Pengene var for gode, og han havde ikke lyst til at se sin lejlighed ende på tvangsauktion. Programmet blev en succes, og Niarn endte på en andenplads. Men bag successen og smilet gemte der sig et alvorligt misbrug. Niarn var fuld. Hele tiden. Det afslører han i sin nye bog ”Mit liv, mine regler”, som udkommer på fredag. Bogen er en hudløs ærlig fortælling om Niarns karriere – det er historien om opturene på landets største scener, og det er historien om den helt store nedtur, da han ligger på Hvidovre Hospital – døden nær på grund af sit årelange misbrug. I bogen fortæller Niarn også om tiden i ”Allstars”, og hvordan han brugte alkoholen til at kunne komme igennem programmerne hver fredag. - Da vi påbegyndte optagelserne til programmet, og jeg tog til Aalborg for at samle mit kor, begyndte jeg at blive presset. Det hele var så opstillet, og jeg havde så svært ved at finde mig selv i det hele, fortæller Niarn i bogen. - Derfor havde jeg virkelig svært ved at være på, så jeg valgte at få lidt hjælp fra min gode ven alkohol. Altid så lidt lysere ud, når jeg fik et par genstande. Det er det, der er så farligt ved alkohol. Det virker. - Det startede småt med et par sjusser inden optagelserne. Efter lidt tid begyndte jeg at have en halv flaske vodka i inderlommen hele tiden, skriver Niarn i sin bog.
- Da vi gik i gang med at sende liveprogrammer hver fredag, var jeg fuld hele tiden. Ikke sådan bodegafuld, bare nok til at jeg kunne komme igennem dagen. Nu hvor jeg var beruset hele tiden, syntes jeg, det var sjovt at lave programmet, skriver Niarn i bogen. Han endte – trods alkoholen – på en andenplads i programmet. Men han fortsatte sit alkoholmisbrug, og det hele kulminerede i sommeren 2013, da Niarn blev hasteindlagt på Hvidovre Hospital med en livstruende infektion i bugspytkirtlen. Fredag udkommer hans bog så. SE og HØR har fået fingre i fem eksemplarer af ”Mit liv, mine regler”, og du kan vinde et eksemplar. Det eneste, du skal gøre, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, som løber til og med fredag den 25. september. Du kan få svar på spørgsmålet her.

Sponsoreret indhold