Nyheder16. oktober 2018

Kørte galt i Landmand-Troels' elskede bil: - Jeg tænkte bare, ”hold, hold, hold!”

Thea var så uheldig at køre ind i væggen, da hun fik lov til at prøve Landmand-Troels’ elskede ladvogn. Heldigvis skete der ingen fysiske skader, kun ar på sjælen, som Thea beskriver det
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bil_0.jpg
 (Foto: TV 2)

Det er ingen hemmelighed, at Troels fra ”Landmand søger kærlighed” er glad for sin bil.

Faktisk er Troels fra Skjern så glad for sin Mitsubishi L300-ladvogn, at han kalder den sin kæreste eje og har døbt den ”Æ galkas”.

Derfor var han formentlig også lige ved at få hjertet op i halsen, da hans date Thea i aftenens afsnit af ”Landmand søger kærlighed” kommer til at køre bilen ind i muren.

Heldigvis skete der hverken noget med bil eller mur, fortæller 22-årige Thea til TV 2:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/troels_og_lene_beier.jpg
 (Foto: TV 2)

Landmanden Troels sammen med Lene Beier. Foto: TV 2

- Jeg tror kun, vi trillede med halvanden kilometer i timen. Jeg havde allerede koblet af, og der var heldigvis intet at se på hverken bil eller væg. Kun ar på sjælen, siger Thea Glashoff til TV 2.

Landmanden Troels fortæller, at han også nåede at blive lidt rystet ved tanken om, at hans elskede ”galkas” kunne være kommet noget til.

- Jeg tænkte bare: ”Fuck, hold, hold, holdholdholdhold!” fortæller Troels til TV 2.

Han tilføjer, at bilen, som stammer helt fra 1990’erne, har været på værksted fire-fem gange indenfor det halvandet år, Troels har ejet den.

Hvordan det kommer til at gå Troels og hans dates, kan du se, når ”Landmand søger kærlighed” bliver vist i aften på TV 2 klokken 20.

Sponsoreret indhold