Nyheder10. oktober 2018

"Landmand"-Morten skal giftes

Morten Nielsen, der sidste år medvirkede i "Landmand søger kærlighed", skal giftes med en kvinde, der prikkede til ham på Facebook
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20170907rs-landmand_37.jpg
 Foto: René Schütze

Sidste år medvirkede Morten Nielsen fra Skivum nær Nibe i "Landmand søger kærlighed", og her fandt ham sammen med Frida.

Det forhold holdt dog ikke, og nu har minkfarmeren fundet kærligheden på ny - og skal giftes.

Det er i programemt "Landmand søger kærlighed - ekstra", der allerede nu kan ses på TV 2 Play, at Morten deler den gode nyhed.

- Det går rigtig godt med kærligheden. Jeg har fundet en rigtig sød pige, og det er gået stærkt. Det er dejligt. Det var kærlighed ved første blik. Det er helt ubeskriveligt, fortæller Morten til Lene Beier i "Landmand søger kærlighed - ekstra".

Nok fandt Morten ikke kærligheden i "Landmand søger kærlighed", men det var alligevel eksponeringen i det populære TV 2-program, der gjorde, at han fik kontakt til Diana, som han nu er forlovet med.

Diana, der er med Morten i studiet i "Landmand søger kærlighed - ekstra", fandt Morten på Facebook, og da hun så, at han var single, prikkede hun til ham.

- Så prikkede han igen, og så gik der ikke ret lang tid, så begyndte vi at skrive. Vi skrev det halve af natten, og så kørte det bare derfra, fortæller Diana i programmet.

- Og så mødtes vi, og der snakkede vi også det halve af natten, fortæller Morten, der også afslører, at de officielt blev kærester 14 dage senere.

Morten, der er far til to, fortæller også, hvordan han faldt på knæ for Diana.

- Jeg hoppede jo en tur på knæ her på vores sommerferie til Sverige, så indenfor en eller anden fremtid er det planen, at vi skal op i kirken og sige ja til hinanden, fortæller Morten.

Sponsoreret indhold