Nyheder 28. februar 2017

Gift ved første blik: - Jeg kan simpelthen ikke klare det!

Bryllupsrejsen var bestemt ingen dans på roser for ”Gift ved første blik”-parret Birgitte og Martin. Martin ville bare gerne gøre sin hustru glad, men hans taktik faldt ikke i god jord hos Birgitte, der syntes, at han prøvede for meget
Foto: Snowman Prduction ApS/DR

De kyssede og krammede under brylluppet, og de virkede på alle måder til at have både kemi og kærlige følelser for hinanden.

Men under bryllupsrejsen til Italien begyndte problemerne at melde sig hos ”Gift ved første blik”-parret Birgitte og Martin.

Parret begyndte for alvor at fokusere på deres forskelligheder, og der opstod flere konflikter og små-skænderier mellem parret undervejs på dét, der skulle have været en romantisk bryllupsrejse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I tirsdagens afsnit fokuserede parret blandt andet på deres forskelligheder, da de besøgte Dolomitterne.

Her forsøgte Martin at forklare sin måde at opføre sig på: Han ønskede blot, at Birgitte havde det godt.

Men Birgitte mente, at Martin var alt for meget en pleaser og ikke den machomand, hun gerne så.

(Foto: DR/Agnete Schlichtkrull)

(Foto: DR/Agnete Schlichtkrull)

- Det kan også blive for meget mange gange. For omklamrende. Jeg kan simpelthen ikke klare det. Jeg ser rødt, når en mand er for meget. Jeg føler nogle gange, at en mand skal være en mand med stort M og lidt macho i det.

- Jeg synes, det går godt, men han prøver at please mig hele tiden, at gøre alting så godt. Det er som om, at han ikke helt er sig selv 100 procent, lød det fra Birgitte, inden at der så opstod problemer, før at parret skulle ud og spise en aften.

Birgitte ville gerne hjem og skifte tøj – Martin hældte i stedet til, at de bare direkte tog på restaurant. Det endte med en diskussion frem og tilbage, hvor Birgitte kaldte Martin ”små-mopset” og sagde, at han skulle ”mande sig op”.

(Foto: DR/Agnete Schlichtkrull)

(Foto: DR/Agnete Schlichtkrull)

- Vi har jo mange konfrontationer hele tiden. Han er forsigtig, og jeg er en bulderbasse, forklarede Birgitte efterfølgende, mens Martin sagde:

- Jeg synes, det er rigtigt dejligt som mand at kunne hjælpe en kvinde, men Birgitte er jo også vant til at klare sig selv. Når Birgitte og jeg har nogle ting, vi skal finde ud af, så er hun meget hurtig til at komme med sin mening og tanker og løsning. Det er også det, jeg lærer: så må jeg lige træde lidt tilbage, forklarede Martin efterfølgende.

Om konflikterne fortsætter, når Martin og Birgitte vender hjem efter bryllupsrejsen, finder vi ud, når næste afsnit af ”Gift ved første blik” sendes næste tirsdag.

Du kan se alle parrene i denne sæson i galleriet herunder:

Deltagerne i Gift ved første blik - 2017

Sponsoreret indhold