Nyheder 7. september 2018

Christian Stadil taler ud om sygdom: Jeg har været heldig

Hummel-milliardæren gør status, efter han har været på sygehuset for at blive behandlet for fremskreden borrelia
Foto: Kaspar Wenstrup

I går fortalte Christian Stadil, 46, at han havde fået konstateret fremskreden borrelia og undergik behandling på Rigshospitalet i København. 

Nu giver Hummel-milliardæren en update på, hvordan han har det. 

Artiklen fortsætter under videoen. 

I en video, som han har uploadet på sin Facebook, starter "Løvens Hule"-investoren med at takke alle, der har sendt ønsker om god bedring til ham. 

- Hvis jeg ikke udtrykte det klart nok i min tekst, har jeg det glimrende. Jeg har arbejdet "full on" under forløbet og gør det stadigvæk og har møder senere i dag og skal måske træne senere, fortæller Stadil i videoen. 

- Jeg er stadig lidt stiv i betrækket og i nakken og i skuldrene og har nedsat følesans i den her side af kroppen, siger han og peger på sin venstre side. 

- De røde pletter, jeg har haft, de er ved at aftage. Jeg får noget rigtig god og stærk medicin. Så alt er faktisk fint efter omstændighederne, siger han. 

Milliardæren benytter også lejligheden til at komme med en advarsel:

- Det betyder dog ikke, at man ikke skal tage det alvorligt, og dem af jer, der som jeg, også kan li' at færdes i naturen og løbe i skovene og så videre, der er det altså en god ide lige at tjekke sin krop bagefter for tæger, lyder opfordringen fra Stadil.  

- Det kan altså være alvorligt, det kan også være meget, meget mere alvorligt, end det jeg er blevet ramt af, og i realiteten har jeg været lidt heldig, i og med borrelia var relativt fremskreden, fordi der var gået nogle måneder. Så det kunne have været meget, meget værre, lyder det fra iværksætteren, der altså er i bedring. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold