Michèle Bellaiche efter dødsfald: Jeg har først slettet telefonnummeret nu

Michele Bellaiche.

Michele Bellaiche.

Foto: All Over

For tre måneder siden mistede Michèle Bellaiche sin elskede mor, der sov ind 5. marts i en alder af 77 år.

Sorgen sidder stadig tungt hos TV-værtinden, og det er først nu, at hun har slettet moderens telefonnummer.

Det fortæller Michèle Bellaiche til Ekstra Bladet:

- Jeg tror aldrig, at man bliver for gammel til at savne den mor, som er der uanset hvad. Det er faktisk først nu, at jeg har slettet hendes telefonnummer under favoritter på min mobil. Det er så mærkeligt, at det nummer ikke skal stå der mere, siger Michèle Bellaiche til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Jeg savner hende hele tiden. Når der sker store ting i mit liv, som der gør lige nu, så er det virkelig mærkeligt, at jeg ikke kan ringe til hende, eller hun ikke ringer.

Et af de store ting, der er sket i hendes liv for nylig, er, at hun er blevet kreativ direktør i nyopstartet foredragsvirksomhed.

Siden 1998 har Michèle Bellaiche været en del af TV 2, hvor hun blandt andet har arbejdet som vært på 'Go' aften Danmark’. Og selv om hun nu kan kalde sig direktør, kommer danskerne stadig til at møde den smilende TV-vært på skærmen.

Michèle Bellaiche fortsætter nemlig med at arbejde for TV 2. I august skal hun således være vært på 'Go' morgen Danmark' i weekenderne.

Det var i januar i år, at Michèle Bellaiche afslørede, at hun ville prøve kræfter med noget nyt. På sin Instagram-profil gjorde hun status over året, der var gået, og hun var kommet frem til, at det var på tide at kaste sig over nye udfordringer.

 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close