Nyheder30. maj 2018

Fra TV-vært til direktør: Her er Michèle Bellaiches nye job

TV-vært Michèle Bellaiche har fået nyt job og kan nu kalde sig kreativ direktør for en nystartet foredragsvirksomhed. Hun fortsætter dog med at tone frem på TV 2-skærmen i ny og næ
https://imgix.seoghoer.dk/media/5a97b4d30f454bd1b77751cec7f70082.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Michèle Bellaiche kan føje endnu et punkt til sit voksende CV. Den 46-årige journalist og TV-vært bliver således kreativ direktør for en nystartet foredragsvirksomhed.

Det fortæller hun til BT.

- Idéen er født over mange år. Når man som jeg har siddet og hørt folks historier og interviewet folk, der ved en masse inden for deres felt - enten fordi de har prøvet det barskt på deres egen krop eller fordi de har forsket sig til en masse viden, har man tit tænkt, at man godt kunne høre på dem i mere end ti minutter, siger Michèle Bellaiche til BT og tilføjer:

- Jeg har selv været foredragsholder og konferencier og har også oplevet folk, der ikke er så gode til at komme ud til et publikum, men som har noget på hjerte. Det vil jeg gerne hjælpe dem med.

Virksomheden hedder LivePeople og ejes af Banijay Entertainment, som blandt andet står bag Nordisk Film TV.

Michèle Bellaiche: Fortsætter på TV 2

Michèle Bellaiche har læst litteraturvidenskab på Københavns Universitet og samfundsvidenskab på Sorbonne i Paris.

Siden 1998 har hun været en del af TV 2, hvor hun blandt andet har arbejdet som vært på 'Go' aften Danmark’. Og selv om hun nu kan kalde sig direktør, kommer danskerne stadig til at møde den smilende TV-vært på skærmen.

Michèle Bellaiche fortsætter nemlig med at arbejde for TV 2. I august skal hun således være vært på 'Go' morgen Danmark' i weekenderne.

Det var i januar i år, at Michèle Bellaiche afslørede, at hun ville prøve kræfter med noget nyt. På sin Instagram-profil gjorde hun status over året, der var gået, og hun var kommet frem til, at det var på tide at kaste sig over nye udfordringer:

- Det blev året, hvor jeg efter mange overvejelser har besluttet, at jeg i slutningen af måneden giver slip på et job, jeg har elsket og brændt for i 11 år, "Go' aften Danmark". Årsagen er simpel: Jeg har en stærk lyst til at blive mere fri og kaste mig ud i nye udfordringer, skrev tv-værten på det sociale medie.

Sponsoreret indhold