Nyheder 30. maj 2018

Fra TV-vært til direktør: Her er Michèle Bellaiches nye job

TV-vært Michèle Bellaiche har fået nyt job og kan nu kalde sig kreativ direktør for en nystartet foredragsvirksomhed. Hun fortsætter dog med at tone frem på TV 2-skærmen i ny og næ
Foto: Kaspar Wenstrup

Michèle Bellaiche kan føje endnu et punkt til sit voksende CV. Den 46-årige journalist og TV-vært bliver således kreativ direktør for en nystartet foredragsvirksomhed.

Det fortæller hun til BT.

- Idéen er født over mange år. Når man som jeg har siddet og hørt folks historier og interviewet folk, der ved en masse inden for deres felt - enten fordi de har prøvet det barskt på deres egen krop eller fordi de har forsket sig til en masse viden, har man tit tænkt, at man godt kunne høre på dem i mere end ti minutter, siger Michèle Bellaiche til BT og tilføjer:

- Jeg har selv været foredragsholder og konferencier og har også oplevet folk, der ikke er så gode til at komme ud til et publikum, men som har noget på hjerte. Det vil jeg gerne hjælpe dem med.

Virksomheden hedder LivePeople og ejes af Banijay Entertainment, som blandt andet står bag Nordisk Film TV.

Michèle Bellaiche: Fortsætter på TV 2

Michèle Bellaiche har læst litteraturvidenskab på Københavns Universitet og samfundsvidenskab på Sorbonne i Paris.

Siden 1998 har hun været en del af TV 2, hvor hun blandt andet har arbejdet som vært på 'Go' aften Danmark’. Og selv om hun nu kan kalde sig direktør, kommer danskerne stadig til at møde den smilende TV-vært på skærmen.

Michèle Bellaiche fortsætter nemlig med at arbejde for TV 2. I august skal hun således være vært på 'Go' morgen Danmark' i weekenderne.

Det var i januar i år, at Michèle Bellaiche afslørede, at hun ville prøve kræfter med noget nyt. På sin Instagram-profil gjorde hun status over året, der var gået, og hun var kommet frem til, at det var på tide at kaste sig over nye udfordringer:

2017 blev året, hvor jeg for alvor lærte at mærke efter og kaste mig ud i alle livets aspekter. Året begyndte med en forunderlig rejseoplevelse langt ude på den afrikanske savanne - helt tæt på den smukke, vilde natur og på mine to eventyrlystne børn. Siden har året været fuld af tanker, larmende latter og dybe samtaler med mennesker, jeg respekterer og holder af. Det har også været et år i selskab med masser af herlige og forskellige danskere, som jeg har mødt rundt i landet og på Go’aften Danmark, hvor jeg sammen med mine dygtige kolleger har gjort mig umage for at skabe det bedste program - hver gang! Det har været sjovt og hårdt. Hårdt har det også været stædigt at bevare fokus på at huske alsidig motion og sund kost - Hvorfor? Fordi det mere end nogensinde er gået op for mig hvor meget, jeg SELV kan gøre for at forsøge at holde sygdom væk. For sygdom HAR været tilstede omkring mig i år - både mentalt og fysisk. Det har været svært at se mine nærmeste kæmpe med stress, sorg, skilsmisse, misbrug og kræft - men det har også bragt os endnu tættere sammen som familie og som venner. Det har fået os til at stoppe op midt i travlheden og nyde nuet og impulsivt kramme og skåle med hinanden - ikke for at fejre noget specielt..... andet end, at vi er i live her og nu og ikke ved, om vi har hinanden i morgen. 2017 blev ligeledes året, hvor jeg vovede at give slip og valgte at overgive mig til kærligheden. Den uforudsigelige kærlighed, der på én gang kan føles både smuk og smertefuld! Det blev året, hvor jeg efter mange overvejelser har besluttet, at jeg i slutningen af måneden giver slip på et job, jeg har elsket og brændt for i 11 år “Go’aften Danmark”. Årsagen er simpel: Jeg har en stærk lyst til at blive mere fri og kaste mig ud i nye udfordringer og samarbejder og få tid til at gøre noget ved de ideer, der konstant presser på i mit hovedet for at få lov til at udfolde sig. Der er dog stadig stor sandsynlighed, at I fortsat vil støde på mit ansigt på TV2-skærmen (så er I advaret ). Jeg håber, det hele nok skal gå. Tak til venner, familie, kolleger, seere og følgere for jeres massive opbakning! Det betyder mere, end I aner. Godt nytår - allesammen!

Et opslag delt af Michele Bellaiche (@michelebellaiche) den

- Det blev året, hvor jeg efter mange overvejelser har besluttet, at jeg i slutningen af måneden giver slip på et job, jeg har elsket og brændt for i 11 år, "Go' aften Danmark". Årsagen er simpel: Jeg har en stærk lyst til at blive mere fri og kaste mig ud i nye udfordringer, skrev tv-værten på det sociale medie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold