Nyheder19. september 2015

Sasitha fra "Den store bagedyst": Jeg gør alt helhjertet

Den 28-årige jurist får ikke meget nattesøvn, for hun knokler på jobbet, dyrker fitness og rejser verden rundt med sin mand
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/118404376.jpg
 Carsten Mol/DR
Interessen for kager og bagværk er faktisk en ny ting i Sasitha Jays tilværelse.
Men den 28-årige jurist fra Vanløse, der lige nu medvirker i det populære "Den Store Bagedyst"-program på DR1, gør intet halvt. – Jeg gik fire måneder ledig, da jeg var færdiguddannet. Og der manglede jeg noget at lave, så jeg begyndte at bage. Jeg har altid været stor fan af Mette Blomsterberg, så jeg søgte, og så kom jeg med i ”Den store bagedyst”, fortæller Sasitha, da SE og HØR møder hende og manden Jayakumar i deres flotte lejlighed i Vanløse.
I samme periode uddannede hun sig til fitnessinstruktør, for Sasitha søger hele tiden nye udfordringer og oplevelser. – Mit liv skal aldrig være standard. Jeg er typen, hvor der hele tiden skal ske noget, fastslår deltageren fra DR1’s populære program.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20150907-wen-sasith-9.jpg
 Kaspar Wenstrup
Sasitha bruger naturen i sit bagværk. I baghaven plukker hun ofte æbler og bær. - Jeg er nok lidt pyntesyg. Det æstetiske betyder meget for mig. (Foto: Kaspar Wenstrup) Når Sasitha ikke afprøver nye opskrifter i køkkenet, sveder i fitnesscentret eller sidder med juridiske dokumenter, elsker hun at rejse.
Og heldigvis deler husbonden gennem de seneste fire år, bygningsingeniøren Jayakumar, den passion. Turen går til ... – Jeg har en mormor i Sri Lanka, men vi har faktisk aldrig været der sammen. Jeg tror, jeg har lidt rejsefeber. Jayakumar kan ofte blive træt af mig, for jeg kan godt få lyst til at booke en ny rejse, selv om vi allerede er på vej et andet sted hen, griner Sasitha.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20150907-wen-sasith-18.jpg
 Kaspar Wenstrup
Det er især Sasithas mand Jayakumar, der nyder godt af Sasithas evner i køkkenet. - Jeg elsker at gøre andre glade, siger hun. (Foto: Kaspar Wenstrup) Parrets hverdag er fyldt med arbejdsopgaver, men de ser stadig meget til hinanden. – Vi går meget op i at møde tidligt på job, så vi kan få kvalitetstid sammen om aftenen. Jeg er god til at strukturere min tid, fortæller den ambitiøse kvinde, der er opvokset i Vejle.
– Jeg har altid haft det sådan, at jeg vil have meget ud af livet. Jeg gør alt helhjertet. Vi er rigtig glade for at opleve verden. Jeg elsker at opdage andre kulturer. Jeg vil ikke gå glip af noget. Jeg bruger naturen Selv om Sasitha bor i København, sætter hun stor pris på naturen. I baghaven vokser der æbletræer og diverse buske med bær, som ofte bliver ribbet, så de kan trylles til lækre tærter og kager. – Jeg er vegetar, og det har intet med religion at gøre. Jeg er bare ikke så glad for at spise dyr, så det har været en udfordring at bruge æg, når jeg bager. Min mor er meget sund, så det er kommet naturligt. Jeg går meget op i at få proteiner. Jeg vil jo gerne have mest ud af livet, og det kommer også til udtryk i min måde at leve på, fastslår hun. Du kan opleve Sasitha i ”Den store bagedyst” hver onsdag på DR1 kl. 20.

Sponsoreret indhold