Nyheder 25. september 2014

Liva fra Den Store Bagedyst: Jeg var helt slidt ned

… men hun bager stadig på livet løs i dag
Af af
Liva røg ud i gårsdagens afsnit af Den Store Bagedyst
Liva røg ud i gårsdagens afsnit af Den Store Bagedyst
Foto: Kirsten Ellebæk/DRDet var en udkørt og træt Liva, der i går aftes måtte forlade DR1s succesprogram 'Den Store Bagedyst', efter at hendes italienske kage slet ikke makkede ret.

Overskuddet var helt væk, da den 63-årige Liva nåede til sin italienske kage, efter at hun først havde prøvet kræfter med apple pie og cheesecake.

- Jeg var så flad, så træt, slidt ned og opbrugt. Det var så varmt i teltet, og jeg kunne nærmest ikke tænke klart mere, og så gik det altså i vasken for mig, siger Liva i dag til SE og HØR.

De sidste mange uger havde den 63-årige Liva tilbragt i teltet ved godset Vinderslevholm, hvor hun sammen med sine bage-konkurrenter bagte kager og brød til den store guldmedalje:

- Og hele den proces gjorde mig altså træt og udkørt. Jeg har ikke lavet andet end at tænke på bagning, jeg har vendt og drejet mig i sengen og nærmest ikke sovet om natten, siger Liva til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Tobias fra Den Store Bagedyst: Jeg svømmer i tilbud
Liva bager stadig på livet løs (Foto: Mikael Rieck)


Men trods manglende søvn og et par koks i køkkenet er Liva mere end glad for, at hun har været en del af den yderst populære serie på DR1, der hver uge har haft seertal på over 900.000:

- Selvom jeg var så ked af det i går i programmet, ville jeg gøre det igen. Det har været en kæmpe oplevelse, og jeg føler mig så beriget. Jeg har mødt en masse fantastiske mennesker. Selvom vi egentligt var konkurrenter, endte vi jo med at blive rigtig gode venner. De er fantastiske mennesker, siger Liva om de andre deltagere i programmet.

Lige da programmet sluttede for hende, blev kagerullen pakket væk. 'Jeg havde fået nok af det', fortæller Liva, men lysten til at jonglere med natron og bagepulver blev alligevel for stor for Liva efter noget tid:

- I dag bager jeg igen på livet løs. Der er endda kommet lidt mere bageudstyr i køkkenet, afslører Liva, som tilføjer, at hun er overvældet over alle de søde og rosende beskeder, som hun har modtaget efter gårsdagens program:

- Jeg er helt høj! Der er hvert fald 80, som har skrevet alle mulige søde ord til mig. Der vil endda nogle, der skrev og sagde, at de gerne vil have mig som bedstemor. Der var også én, der skrev, at jeg mindede om hendes afdøde mor. Dér begyndte jeg at stortude, siger Liva, inden hun tilføjer:

- Programmet har virkeligt beriget mit liv.

Sponsoreret indhold