Nyheder 15. august 2018

Oliver Bjerrehus om at være far:: Jeg er mandeluder og modeldum

Oliver Bjerrehuus og sønnen Oscar fortæller ærligt om deres far/søn-forhold
Foto: Mikael Rieck

Oliver Bjerrehuus, 42, har aldrig lagt skjul på, at han har levet et vildt liv med stoffer, alkohol og byture. 

Det har også gjort, at han ikke har et helt traditionelt forhold til sønnen Oscar Bjerrehuus på 17 år. Det taler far og søn ud om i et stort interview i denne måneds udgave af Euroman

Under overskriften "Verdens bedste, dårligste far" fortæller Oliver Bjerrehuus, at han aldrig har været en traditionel, autoritær far.

- Jeg gad godt være 'rigtig' far, men det er jeg ikke. Jeg er en mandeluder, der kun har haft useriøse job. Jeg har været model, spillet musik og arbejdet i døgnkiosk, fortæller Oliver Bjerrehuus til Euroman.  

Oscar Bjerrehuus har valgt at følge i sin fars fodspor og arbejde som model, men det er ikke lig med, at han har tænkt sig at skeje ud som sin far. 

I Euroman-interviewet fortæller Oscar Bjerrehuus, at han har planer om at gennemføre gymnasiet - noget hverken hans far eller mor formåede at gøre. 

- Jeg gad godt kunne bidrage lidt mere til hans intelektuelle liv, men jeg er bare helt meldt ud af den klub. Jeg er modeldum på det punkt, erkender Oliver Bjerrehuus.

I sommer kom det frem, at Oscar Bjerrehuus også var begyndt at arbejde som model - præcis som sin far.  

Modelsønnen var kommet i stald hos modelbureauet Unique Models, hvor han endda var kommet på deres såkaldte "developement board". 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Oscar Bjerrehuus, der er søn af Oliver Bjerrehuus og Anna von Lindholm, postede også selv en række modelbilleder på sin Instagram-profil. 

Artiklen fortsætter under billederne. 

@nickydesilva

Et opslag delt af Oscar Bjerrehuus (@oscarbjerrehuus) den

Shooting with @amirkuckovic

Et opslag delt af Oscar Bjerrehuus (@oscarbjerrehuus) den

Oscar Bjerrehuus har også haft sin debut som skuespiller. Han var på rollelisten til Vi Unges nye YouTube-serie "Første gang".

Serien handler om seks unge piger og drenge, der går på efterskole, og blandt dem er der et par kendte ansigter. To af skuespillerne - Fanny Bornedal og Jacob August Ottensten – har nemlig spillet med i julekalenderen ”Den Anden Verden”.

Og så har serien også Oscar Bjerrehuus på rollelisten – Oscar er søn af modellen Oliver Bjerrehuus.

Serien hedder ”Første Gang”, fordi den handler om nogle af de første gange, man oplever, når man er teenager – forelskelse, hjertesorg, de bedste veninder og meget mere.

Serien vil blive vist på Vi Unges YouTube-kanal. Du kan læse mere om serien lige her

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold