Nyheder7. januar 2019

Mascha Vang raser over avis: Jeg er i chok!

Kendisbloggeren Mascha Vang er godt gammeldags træt af "Politiken", efter avisen i en leder har beskyldt hende for at lyve
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/axz00.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Meget skal man finde sig i som kendis og influencer, men Mascha Vang vil ikke finde sig i at blive kaldt en løgner.

Det mener bloggerbaben i hvert fald, at avisen "Politiken" har kaldt hende.

"Politiken" skulle ifølge Mascha Vang have beskyldt hende for at lyve.

I et nyt blogindlæg langer 39-årige TV-dronning ud efter avisen, som hun bestemt ikke har et godt forhold til efter den leder, som er ude med riven efter Mascha og andre influencere.

- Jeg lyver ikke, men det har de simpelthen skrevet i deres leder, på forsiden af avisen! Jeg er mildest talt i chok, skriver hun i sit indlæg.

Mascha Vang troede ellers, at hun havde et godt forhold til "Politiken", efter mediet i forrige weekend havde lavet et portræt af hende, som hun mente var pænt og fyldestgørende.

Men nu har tonen ændret sig.

- Allerede i overskriften er jeg blevet kaldt fordækt. Med andre ord regner Politiken mig for at være uærlig, og at det jeg foretager mig, ikke er til at regne med. Det er alligevel ret hårde ord at smide om sig, når man ikke har gjort sig nogen former for anstrengelser, for at tjekke om der nu også er hold i de voldsomme anklager, lyder det fra den smukke mor.

Forståelse

Selve lederen handler om, at nogle influencere ikke markerer tydeligt nok - eller markerer overhovedet - når noget, de lægger op på de sociale medier, er enten betalt, sponsoreret eller noget, de har fået af et firma.

Og lige på det punkt har "Politiken" faktisk en sag, mener Mascha Vang.

- Jeg kan godt forstå man kan skrive den slags om nogle influencere, måske om de lidt mindre af slagsen der ikke har sat sig ind i reglerne, og ikke har det som professionelt virke, som jeg har. Det der gennem årene har været helt essentielt for mig er, at man netop kan regne med mig. Man behøver ikke være enig, vi har alle forskellige holdninger og forskellig smag, men man kan regne med jeg mener det jeg skriver. Og hvis der er nogen der markerer indlæg og opslag som reklame, så er det da virkelig mig, skriver skønheden, som i sin tid kom frem i "Paradise Hotel".

I dag lever hun dog primært af sin blog og af at være influencer.

Mascha Vang har dog ikke tænkt sig at lade "Politiken" slippe med et enkelt surt opstød på bloggen.

- Jeg har naturligvis brugt dagen på at tale med Forbrugerombudsmanden, og dernæst advokaten hos Dansk Journalistforbund, som jeg er medlem af, og som hjælper mig gennem processen i forhold til pressenævnet. Jeg har stået model til en del efterhånden, og jeg kan sagtens tage de skriftlige tæsk der kommer min vej, eller tåle at blive trukket gennem pressens røvhul… Men jeg finder mig ikke i at få krænket min ære på denne måde, når det er så uberettiget, slår den dygtige TV-dame fast.

Til sidst i indlægget slutter Mascha Vang med slå noget fast, hvis enkelte ikke var klar over det.

- Ja, jeg er vred, slutter bloggerskønheden sit indlæg.

Se Mascha Vang og kæresten Troels afsløre, hvad de faldt for ved hinanden:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold