Nyheder5. september 2016

Lene Beier får en drøm om “hav i baghaven” opfyldt: Jeg elsker vand

39-årige Lene Beier glæder sig som et barn til at flytte ind i sit nye hus i Dragør så tæt på Øresund, at hun kan høre bølgeskvulp
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hgf.jpg
 (Foto: Claus Poulsen, All Over, privat)

Denne sommer har jeg ...
– ... været på optagelser til ”Landmand søger kærlighed”. Jeg skulle også have været ude at sejle med familien, men vejrudsigterne var elendige, så aftenen før afsejling kørte vi til Italien i stedet. Børnene er for små til at sidde i kahytten hele dagen.

Jeg er lykkelig over ...
– ... at få lov til at være med i ”Vild med dans”. Jeg spillede bold, red og sejlede optimistjolle som barn, men dans gad jeg ikke. Tænk at få lov at lære det med så fedt et hold og så prof en lærer. Jeg glæder mig også til den første familiefest, hvor jeg ikke skal sidde og frygte at blive budt op. Og så er der kjolerne. Normalt ikke mig, men om jeg glæder mig ...

Min barndoms somre ...
– ... var til søs. Mine forældre købte båd, da jeg var et år, og som teenager var jeg altid sur over ikke at skulle til Mallorca og Gran Canaria som mine kammerater.

Når efteråret kommer ...
– ... skal vi i gang med det indvendige af vores nye hus. Jeg kan næsten ikke vente med at vælge farver, fliser og gulve. Jeg sluger alle boligreportager råt og kommer til at besøge massevis af loppemarkeder. Jeg har en drøm om at finde en masse gamle ting til huset.

Det er ren forkælelse, når ...
– ... jeg kommer hjem efter en lang dag, og Anders laver stærk mad med hvidløg og chili, skænker mig et glas rødvin, og jeg bare kan sætte mig og snakke.

På sommergrillen ...
– ... skal der være en rigtig god pølse med chilismag serveret med dijonsennep.

https://imgix.seoghoer.dk/1_8.jpg

– Vi er færdige med at rive ned og skal nu til at bygge vores drømmehus. Det bliver lige efter vores hoved i ægte gul Dragør-stil med rødt tag og store grønne vinduer.
Det er 50 meter fra vandet og skal være hyggeligt med bålplads, stokroser, udendørs bruser og plads til kajakker, fortæller Lene om sit kommende hjem. (Foto: Claus Poulsen, All Over, privat)

Det dummeste, jeg har gjort på en ferie ...
– ... var på min første rejse med Anders. Aftenen før afrejse drak vi os fulde, kom for sent til flyveren og sad i lufthavnen med tømmermænd og tudede. Men det endte godt, for en mand fra Apollo Rejser fik ondt af os og sendte os med næste fly. Vi ankom før de andre, fordi det planlagte fly havde haft problemer og måtte mellemlande.

Jeg nyder ...
– ... bare at være sammen med Anders og ungerne. I Italien i år lagde vi alle madrasserne ind i stuen. Det der tætte med at falde i søvn og vågne op sammen er lige mig.

Jeg vil nødigt undvære ...
– ... at grille og at være længe oppe med lyset, selv om jeg er et absolut A-menneske.

Jeg vil gerne prøve ...
– ... at sejle en længere tur i Middelhavet, så Anders og jeg har taget duelighedstegn. Indtil videre har vi kun sejlet i Danmark og Sverige, men det der turkisblå hav lokker.

Min sommermad i år ...
– ... har primært bestået af traditionel dansk mad. Jeg har boet på kroer under optagelserne til ”Landmand søger kærlighed” og fået wienerschnitzler, tarteletter, sovs og kartofler.

https://imgix.seoghoer.dk/2_21.jpg

– En stor del af Lenes sommer er gået med nye optagelser af programmet om kærlighedshungrende landmænd.
Ferie med familien er det dog også blevet til, og snart skal hun kridte skoene i ”Vild med dans”. (Foto: Claus Poulsen, All Over, privat)

Formen har jeg ...
– ... ikke holdt desværre, så jeg frygter, det bider mig i halen, nu jeg skal i gang med dansen.

Ud over med min familie ferierer jeg ...
– ... en gang om året med mine veninder. Som regel i sommerhus, men vi har også været i London og drømmer om New York.

Når jeg får besøg af ...
– ... mine veninder, bliver jeg glad. Jeg har brug for dem i mit liv, og jeg elsker, at de også har brug for mig.

Jeg har ikke lyst til ...
– ... at komme til Korfu igen. Ikke pga. af øen, men pga. lufthavnen, hvor vi engang strandede i to døgn. Vi havde intet ekstra tøj eller mad, Otto var helt lille, og min flyskræk hobede sig op i ventetiden.

I TV ser jeg ...
– ... ”Kurs mod fjerne kyster”, historiske programmer, serier, ”Vild med dans” og mine egne programmer. Eller rettere, jeg vogter på Anders og hans reaktioner. Op til premiere på et nyt program har jeg altid sommerfugle i maven. Jeg vil så gerne, at folk kan lide det, vi har lavet.

https://imgix.seoghoer.dk/3_18.jpg

– Det kan ikke blive tæt nok for Lene, når det gælder hendes lille familie bestående af Anders og sønnerne Arthur, syv, og Otto på fem år.
Hendes bedste ferier er derfor sammen med dem, uanset om det er på udenlandsrejser eller på båden. (Foto: Claus Poulsen, All Over, privat)

Sponsoreret indhold