Lene Beier sender sød kærlighedserklæring til manden

Foto: Kaspar Wenstrup

I dag er det 10 år siden, at TV-værten Lene Beier sagde "Ja" til sin mand Anders, og det fejrer den kommende "Vild med dans"-deltager med et sødt opslag på Facebook. 

- For 10 år siden var jeg glad og taknemmelig for det liv jeg har fået. Det er jeg stadig, men jeg ved også, at det kræver hårdt arbejde, at få drømme til at lykkes og kærligheden til at blive. Tak fordi du stadig står ved min side, Anders. Jeg elsker dig højere end jeg gjorde for 10 år siden, skriver Lene på Facebook. 

I opslaget skriver TV-værten også, at hun slet ikke havde styr på trinene til brudevalsen, men at ingen opdagede det, da parret dansede tæt og hendes lange kjole dækkede fødderne. 

Lene og gemalen Anders har sammen børnene Arthur og Otto, de fornyede bryllupsløfterne til hinanden sidste år, da de var på ferie i Las Vegas. 

Når "Vild med dans" vender tilbage 9. september, er Lene Beier en af deltagerne i det populære program. Så kan man håbe, at hun kan få bedre styr på dansetrinene, end hun havde på sin bryllupsdag.

Du kan se opslaget lige herunder

Du kan se alle årets "Vild med dans"-deltagere i galleriet herunder

"Vild med dans"-deltagere 2016

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close