Jeanette Ottesen om graviditet: Min krop skriger

Foto: Thomas S. Laursen

I starten af året blev Jeanette Ottesen forlovet, i sommeren blev hun hemmeligt gift, og nu venter hun sammen med sin bedre halvdel, Marco Loughran, sit første barn.

Men selv om svømmeren er langt over halvvejs i graviditeten, så har det været nogle hårde måneder indtil videre.

- Det går faktisk bedre nu. Jeg har haft det rigtig stramt. De første tre-fire måneder har jeg været syg og haft ondt over det hele, fortæller 29-årige Jeanette Ottesen, da SE og HØR møder hende til The Voice '17 i Tivoli. 

Det har været en stor omvætning for Jeanette, der er vant til at træne meget og spise en nøje planlagt kost. 

- Det er forfærdeligt, at jeg ikke kan holde min krop. Jeg har taget 12 kilo på allerede. Min krop kan slet ikke finde ud af, hvad der foregår, fordi jeg også har spist alle de forkerte ting, og det er den jo slet ikke vant til.  Jeg måtte stoppe med at træne fra den ene dag til den anden. Min krop skriger, fordi det har været så stor en omvæltning, fortæller hun.

Men nu er Jeanette 25 uger henne, og det ser ud til at gå i den rigtige retning for hende.

- Jeg er begyndt at træne igen og har ikke så meget kvalme, så det er lidt sjovere nu, lyder det fra den kommende mor, der har termin i midten af december

Og parret har også fået at vide, at de venter en pige, men de har lidt problemer med at finde navne. 

- Vi var jo så sikre på, at det blev en dreng, så vi har kun fundet drengenavne, men vi finder nok ud af det, når hun kommer ud, fortæller Jeanette, der også har mærket en del til den lille pige.

- Hun er meget livlig og sparker helt sindssygt meget. Det er jo fantastisk at opleve, men alle de idylliske historier om graviditet – dem kan man godt stikke skråt op.

Marco og Jeanette har været sammen siden 2014, og før det var Jeanette gift med svømmeren Bobby Gray. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close