Jeanette Ottesen afslører kønnet

Foto: All Over

Jeanette Ottesen og gemalen Marco Loughran venter deres første barn, og nu afslører svømmebaben, om det bliver en dreng eller en pige.

Det gør hun på sin blog.

- Vi var SÅ sikre på det var en dreng vi skulle have os, at vi allerede har købt et par drengeting. Jeg har bare haft det på fornemmelsen hele vejen igennem, skriver Jeanette på bloggen.

Men hun tog fejl. Parret venter nemlig en lille pige.

- Jeg så det hele for mig, en rigtig drengemor, jeg ville være skide god til det, tror jeg. Men, sådan skulle det ikke være, vi skal have en lille pige og nu skal jeg så prøve at forstille mig, at lege med Barbie istedet, skriver Jeanette

Hun skriver også, at hun synes, det er lidt svært at omstille sig til, at det nu er en pige, hun skal have. 

- Men lige nu er det faktisk lidt svært at omstille sig, når man har været SÅ sikker i sin sag, forstår i? Altså, det der med, at jeg allerede havde forestillet mig en dreng og måden jeg ville være mor på, til en dreng. Det er bare for vildt altså! Det er for sindssygt alle de fornemmelse man har i kroppen, når man er gravid, skriver Jeanette

Det er kun et par uger siden, at Jeanette afslørede, at hun ventede sig

- Så skete der noget lidt uventet, og så måske alligevel ikke. Men kender i det når man bare lever? Man tænker sgu ikke så meget på konsekvenser eller timing, man lever bare. Det er det jeg har foretaget mig de sidste 6 måneder, og det har været FAN-TALASTISK!!! Men men, det har så ført nogle konsekvenser med sig, og det er så her ’mit nye liv’ kommer ind i billedet, skriev Jeanette på bloggen tidligere i juli.

Men den gode nyhed kom ikke alene, samme uge valgte hun og Marco Loughran nemlig at blive gift ved en hemmelig ceremoni

- Marco og jeg blev forlovet i december måned sidste år og planen var at vi skulle giftes engang i Maj2018. Men, så var det jo at jeg blev gravid, og vi blev jo overlykkelige, men det ændrede også bare planerne en lille bitte smule, for til maj næste år har vi en lille bebs på kun 4 måneder og på det tidspunkt, eller lidt før måske, skal der vel også være en barnedåb…? and I could keep going. Så, vi besluttede at fremskynde tingene en smule, og så blev vi sgu gift igår, skrev Jeanette på bloggen, da hun afslørede den gode nyhed. 

Jeanette Ottesen er bare 29 år gammel, men hun kan allerede se tilbage på en misundelsesværdig karriere med mange medaljer. 

Blandt andet har hun en broncemedalje hængende fra sidste års OL i Rio de Janeiro, ligesom hun også har guldmedaljer fra VM i svømning og VM i kortbanesvømning derhjemme. 

Men hvad skal der så ske med karrieren, nu hvor hun venter barn. Det har Jeanette også svaret på på sin blog

- Jeg indstiller min karriere som elitesvømmer for en lille stund, og det er totalt surrealistisk. Jeg vil ikke afvise at jeg kommer tilbage til sporten, men lige nu, ja der skal jeg være mor, og det vil jeg gerne nyde i fulde drag, så svømningen bliver gemt lidt væk det næste års tid, og så ser vi på det til den tid, skriver hun

Du kan se flere billeder af Jeanette Ottesen i galleriet herunder

Jeanette Ottesen

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close