Nyheder27. oktober 2010

Jannik Olander: Blæser på sagsanlæg

Hollywoodfruens smykkedesigner fortsætter livet i overhalingsbanen
Jannik med sin smækre kæreste. De har begge armbånd på fra Janniks smykkefirma Nialaya
Jannik med sin smækre kæreste. De har begge armbånd på fra Janniks smykkefirma Nialaya
 Foto: Peter Grosen

Der skal mere end et sagsanlæg og beskyldninger om kopiering til at stoppe danskeren Jannik Olander. Til trods for at det danske smykkemærke Shamballa vil hive ham i retten for at kopiere deres smykker, så nyder han stadig livet i Los Angeles sammen med sin labre kæreste Masha Lund, der medvirker i TV3 programmet "Danske Hollywoodfruer".

Læs mere: Mashas kæreste beskyldt for at snyde

- Jeg lader mig ikke gå på af den slags småting. Det er livet, når man laver forretninger. Jeg har et spændende liv, med masser af udfordringer hver dag. Det her er kun en lille en af slagsen og det har ingen betydning, fortæller en kæk Jannik fra sit nye hjemland.

Til trods for beskyldningerne, så lyder det da også som om, at livet kører for Jannik. Han har scoret den smækre danske playboy-model og ifølge ham selv, lever han livet som kendis.

- Jeg har lige modtaget min invitation fra Hugh Hefner til Playboys årlig Halloweenfest på lørdag, hvor jeg skal hen med Masha og 4 andre piger. Vi har lejet en limo til formålet og jeg gætter på, at omkring klokken 20 på lørdag har jeg glemt alt om denne sag, siger han skråsikkert.

Læs mere: Se Masha Lund som sexet babe

Skaberen af Nialaya slår på, at hans priser er til at komme i nærheden af modsat Shamballas og han bruger krystaller i stedet for diamanter. Hvilket berømthederne skulle sætte stor pris på.

- Jeg var sammen med Timbaland for 3 uger siden. Han sad med et ur til 1 million dollars fyldt med diamanter. Han sagde lige ud, at han elskede mine smykker. De var fede og spirituelle og han var ikke interesseret i rigtige diamanter mere. Han foretrak mine spirituelle krystaller også selvom han har penge nok til at betale for diamanterne, hævder Jannik Olander.

Så selvom et sagsanlæg af de helt store truer i horisonten, så skal der mere til at ødelægge danskerens høje humør.

Læs mere: De nye bryster i "Danske Hollywoodfruer"

- Vi bor jo i USA og det er her vi har fokus. I morgen går livet videre i Hollywood. Solen skinner og vi er ved at være færdige med "Danske Hollywoodfruer" og så skal vi snart nyde en dejlig weekend sammen i Vegas.

Sponsoreret indhold