Nye bryster i ”Danske Hollywoodfruer”

Disse \

Disse "6" personligheder skal vi stifte bekendtskab med i den nye sæson

Foto: All Over

To er ude, to bliver og tre nye er kommet til, når TV-serien om de forkælede danske Hollywoodfruer går ind i sin anden sæson.

Efter et farvel til Ines Romeros og Kirsten Prosser er det goddag til tre nye sprøde sild.

Læs også: Farvel til Kirsten

Modellen Masha Lund, som har prydet forsiden af mandebladet M! er en af de nye."Masha lever og ånder for den søde tilværelse under Californiens sol og betegner sig selv som en "L.A. spoiled bitch". Hun pryder i næste måned magasinet Playboys forside. Mændene i hendes liv er kæresten og smykkedesigneren Jannik Olander og hunden Kingston", skriver TV3 som introduktion af den barmfagre danske pige.

Sangeren og skuespilleren Nina Bergman er nummer to nyhed. Her lyder introduktionen:"Siden hun som 14-årig tog til Moskva for at danse ballet, har hun rundet London og New York, for endelig for fire år siden at bosætte sig i Los Angeles. Når hun ikke er med Linkin Park på tour eller indspiller plader med sit band i sit og manden Peters studie, så plejer hun skuespil- og modelkarrieren."

Amalie Wichmann er tøjdesigner og model:" Amalie er kommet til Los Angeles for blot tre måneder siden for at pleje sin modelkarriere og har allerede fået et stort netværk derovre, som blandt andre tæller Leonardo DiCaprio og multimillionæren James Goldstein."

Både Simone Levin og Lisa Aybike Kir fortsætter i TV3-programmet som har premiere senere på året.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close