Nyheder26. oktober 2010

Masha Lund: Kæresten sagsøgt

Hollywoodfruens rigmand slæbes i retten af to danske smykkedesignere
Jannik Olander med sin dejlige babe Masha Lund
Jannik Olander med sin dejlige babe Masha Lund
 Foto: Peter Grosen

Jannik Olander tjener i øjeblikket styrtende med grunker på sine fancy og hammerdyre smykker. Han hævder selv, at ideen til de fancy armbånd kom til ham under en rejse til Indien, men den hopper de to danske designere og brødre Mads og Mikkel Kornerup ikke på.

Læs mere: Masha som laber babe

- Vi har svært ved at tro på, at Jannik Olander fik sin inspiration til at designe Nialaya-smykkerne på sin rejse til Indien. Måske kan han overbevise dommeren i USA, men vores advokater er mere overbeviste om, at han fik sin inspiration til sin nye levevej, da vi i begyndelsen af 2009 annoncerede i Jannik Olanders magasin SKYBlue Magazine," siger Mads Kornerup.

De to brødre står bag mærket Shamballa, der har været på markedet i næsten 10 år. Shamballa armbåndene blev hurtigt meget populære blandt det danske jetset og de amerikanske stjerner, der gerne betalte flere millioner, for de enkle kuglearmbånd besat med diamanter.

Læs mere: Hollywoodfruernes nye babser

De sagsøger nu Hollywoodfruen Masha Lunds kæreste for kopiering, da de mener, at hans armbånd minder lidt for meget om de populære Shamballa armbånd, som blandt andet kronprinsesse Mary går med.

- Vi har flere gange forsøgt at have en konstruktiv dialog med Jannik Olander, hvor vi bl.a. har gjort opmærksom på vores designbeskyttelse, men forgæves. Derfor går vi nu rettens vej. Advokaterne har i de sidste fire måneder indsamlet bevismaterialer og udarbejdet et detaljeret anklageskrift. Det er beklageligt, at vi skal gå rettens vej, men vores advokater er overbeviste om, at vi vil vinde en retssag, siger Mads.

Læs mere: Hårdt at være Hollywoodfrue

Brødrene Kornerup reklamerede sidste år for deres dyre armbånd i et magasin, som den selvsamme Jannik Olander stod for. Det er her han har hentet inspirationen og ikke i Indien hævder de.

Kan du kende forskel? Det øverste armbånd er af mærket Shamballa og det nederste er Hollywoodfruens kæreste, der står bag designet

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/oktober/shamballa-mod-nia-txt-jpg.jpg


Sponsoreret indhold