Nyheder23. juli 2016

Jan tog roret

De står sammen på revyscenen hele sommeren, men bruger alligevel hellere end gerne fritiden med hinanden.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lb1.jpg
 (Foto: Niels S. Andersen)

De lever af at få os andre til at le. Hele sæsonen får de smilet frem, latteren til at runge og eftertænksomheden til at sænke sig, når de fra scenen i sommerrevyen tager gas på sig selv, os andre, prominente som totalt ukendte og ikke mindst tidens skøre tendenser.

Men for at vi skal kunne se komikken i det hele, skal de også selv have det sjovt og godt indbyrdes, pointerer Jan Schou.

– Det smitter ganske enkelt af. Hvis et revyteam ikke fungerer sammen, så får de aldrig nogensinde publikum til at grine.

Men det er altså ikke noget problem for os, skulle jeg hilse og sige. Vi har det mindst lige så sjovt bag kulisserne, som folk har det i salen, fortæller Rottefældens revyveteran.

Skulle man være i tvivl, er man det ikke efter en udflugt med Rotteholdet på Svendborgsund og det gode skib Helge.

Her kunne man ved selvsyn forsikre sig om, at løjerne og det gode humør ikke stopper og slukkes ved tæppefald.

https://imgix.seoghoer.dk/b2_1.jpg

– Så tager jeg over. Det kan vel ikke være så svært, mente Jan Schou. Til alles lettelse blev hans karriere som kaptajn dog ganske kort. (Foto: Niels S. Andersen)

https://imgix.seoghoer.dk/b3_1.jpg

Honnør for kaptajnen – med formentlig verdens korteste karriere til søs – inden afgang fra Svendborg. (Foto: Niels S. Andersen)

https://imgix.seoghoer.dk/b4_1.jpg

Ud over sejlturen med skibet Helge har holdene i Rottefælde - revyerne et hav af andre traditioner sommeren igennem. De medvirkende er for det me ste indlogeret i sommerhuse i det sydfynske, o g da rev yen i reglen foregår om aftenen, er der tid til at hygge sammen om dagen. (Foto: Niels S. Andersen)

https://imgix.seoghoer.dk/b5_1.jpg

Den dejlige dag skulle selvfølgelig foreviges og postes på de sociale medier, syntes Ann Hjort og Christine Astrid Nielsen, så alle andre kunne følge med i det søde liv om bord. (Foto: Niels S. Andersen)

https://imgix.seoghoer.dk/b6_2.jpg

Selv om man har det sjovt, er det ingen skam at blive vugget i søvn på søen, syntes Jan Schou og brugte uden blusel Christine Astrid Nielsens skulder som hovedpude. (Foto: Niels S. Andersen)

https://imgix.seoghoer.dk/b7_0.jpg

– Jeg sætter en stor ære i, at vi hygger os og griner sammen. Ligesom jeg også forsøger at være så synlig og meget med i Svendborgs byliv som muligt, fortæller Jan Schou. (Foto: Niels S. Andersen)

https://imgix.seoghoer.dk/b8.jpg

Jens Krøyer, hvis døtre nu er voksne, brugte noget af tiden til søs på at overbevise Pelle Emil Hebsgaard om faderskabets lyksaligheder, der især skulle gælde, når man som han har fået piger. (Foto: Niels S. Andersen)

Sponsoreret indhold