Bodil Jørgensen vender tilbage på revyscenen

Bodil Jørgensen har haft mange sjove roller gennem tiden. Her er hun, inden den voldsomme ulykke forhindrede hende i at optræde i Tivolis Sommerrevy 2014

Bodil Jørgensen har haft mange sjove roller gennem tiden. Her er hun, inden den voldsomme ulykke forhindrede hende i at optræde i Tivolis Sommerrevy 2014

Foto: Dan MariegaardDer er gået knap fem måneder, siden skuespillerinden Bodil Jørgensen var ude for en alvorlig ulykke på settet til en "Far til Fire"-film.

En ulykke, der meget vel kunne have kostet hende livet.

LÆS OGSÅ: Bodil Jørgensen livsfarligt kvæstet: Her er bøden til filmselskabet

Men nu er skuespillerinden så meget i bedring, at hun godt tør love, at hun er klar til at indtage scenen, når Tivoli til sommer slår dørene op for revy.

I sommer måtte den folkekære skuespillerinde aflyse sine optrædener på revyscenen efter ulykken, men hun nåede inden da at gøre sig så flot bemærket, at hun fik tildelt "Årets Dirch" som bedste revyskuespiller.

LÆS OGSÅ: Bodil Jørgensen: Sådan lærte jeg at gå igen

På scenen i Tivoli får Bodil Jørgensen selskab af blandt andet den garvede gavflab Ole Thestrup, Ditte Gråbøl og Thomas Mørk.

Også Lene Maria Christensen, som danskerne kender fra film som "Frygtelig Lykkelig" og "Sover Dolly På Ryggen" har takket ja til at spille med i sommerens forestillinger.

LÆS OGSÅ: Bodil Jørgensen: Jeg kunne ikke dø fra mine børn

Der er premiere på sommerrevyen den 28. maj 2015, og når sæsonen slutter drager revyholdet over Storebælt og spiller i Aarhus i forbindelse med festugen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close