Jacob Haugaard: - Jeg efterligner kvinder

Komikeren Jacob Haugaard er kendt for at iklæde sig alverdens farverige klæder, og det indbragte ham i 2013 Modepolitiets Rædselstrofæ. Foto: Mikael Rieck

Komikeren Jacob Haugaard er kendt for at iklæde sig alverdens farverige klæder, og det indbragte ham i 2013 Modepolitiets Rædselstrofæ. Foto: Mikael Rieck

Mikael Rieck

Ingen, der ser Jacob Haugaard, kan være i tvivl om, at komikeren er vild med at klæde sig pænt på og gøre lidt ekstra ud af sin påklædning.

Og det er der i følge komikeren en ganske god grund til.

- Det er et trick, som jeg har hugget fra kvinder. Når man har prøvet noget mange gange, så vil dit problem være, hvor får du ny energi fra, og det ved jeg nu, at det gør man ved at tage flot tøj på, siger komikeren til SE og HØR.

I mange år forstod han ikke, hvorfor hans kone Ilse Wilmot altid skulle til frisør og shoppe rundt i butikker, men det forstår han i dag.

- Jeg var engang irriteret på min kone over, hun gik til frisøren og købte nye sko, når hun skulle have ny energi. Men hun blev et helt nyt menneske, og så tænkte jeg, at det gør jeg sgu også i stedet for at gå og være sur over det, forklarer komikeren.

- Kvinder frisker deres udseende op, mens mænd, der når min alder, gør det modsatte, og de ser ud ad helvede til. De ligner lort indimellem. Og det gør jeg ikke, forklarer Jacob Haugaard.

Derfor tager han hvert år sin kone under armen og rejser til Kina, hvor han får fornyet sin garderobe.

- Jeg har 125 sæt, jeg er kommet derude 16 år i træk og får vel lavet 8-10 sæt hvert år.

Og han er ikke i tvivl om, at hans kone er en klog kvinde, som han gerne tager imod mange flere råd fra.

- Jeg har planlagt, at jeg vil være gift med hende resten af mine dage, og så jeg har taget en masse af hendes gode sider, erkender Jacob Haugaard, som du snart kan møde igen på alle årets grønne koncerter.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close