Nyheder26. september 2011

Jacob Haugaard troede konen var utro

Entertaineren var sikker på, at hans kone havde fundet en anden
Ilse og Jacob har været gift i 31 år, men ægteskabet var tæt på at blive opløst i 1992
Ilse og Jacob har været gift i 31 år, men ægteskabet var tæt på at blive opløst i 1992
 Foto: All Over

Det er ingen hemmelighed, at Jacob Haugaard er tørlagt alkoholiker, men først nu kommer det frem, hvad der fik ham til at holde op med at drikke. Nemlig hans kones påståede utroskab.

"Da jeg ikke fik fat i dig, gik jeg i byen og traf en sød mand, som jeg var sammen med", sådan sagde hans kone Ilse Wilmot til ham en aften i 1992, da hans drukture var blevet alt for meget. Og selvom det ikke stemte overens med sandheden, fik det faktisk Jacob Haugaard til at kvitte sprutten. Det skriver Ekstra Bladet.

Læs også: Jacob Haugaard kørte til England i Bækkenstol Han tjekkede ind til afvænning hos Anonyme Alkoholikere og fik først flere måneder senere at vide, at affæren var pure opspind. Havde entertaineren fortsat sit druk, kunne affæren dog meget vel have blevet til virkelighed.

Læs også: Jacob Haugaard vil forkæles - Jeg havde jo flere gange tænkt, "nu går jeg - sådan for alvor". Jeg havde dog aldrig tidligere tænkt "nu går jeg ud og finder en ny mand". Bemærkningen fik Jacob til at indse, hvor alene han var, siger Ilse, som er aktuel med bogen At overleve med en alkoholiker - mit liv med Jacob Haugaard, til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold