Jacob Haugaard: Jeg overvejede selvmord

Entertaineren kæmpede med misbrug af alkohol og hash i årevis

Entertaineren kæmpede med misbrug af alkohol og hash i årevis

Foto: Mikael Rieck


I 1992 var Jacob Haugaards karriere på sit allerhøjeste - men privat havde han nået bunden.

For mens han høstede stor ros og anerkendelse for de to komedier Jydekompagniet og Jydekompagniet 3, havde entertaineren ikke meget at grine af, når han ikke stod foran TV-skærmen:

Hans kone var skredet med børnene, og hans verden og tilværelse var ved at smuldre mellem fingrene på ham. Et misbrug af alkohol og hash var eskaleret, og Jacob Haugaard havde nået bunden.
Jacob Haugaard og Ilse Wilmot har i dag været sammen i 34 år (Foto: Mikael Rieck)


- Jeg overvejede at tage livet af mig selv, men jeg havde ikke modet til det, fortæller han i et interview med Søndagsavisen.

LÆS OGSÅ: Jacob Haugaard fik tæsk

LÆS OGSÅ: Jacob Haugaard brændt inde med sommerhus

LÆS OGSÅ: Jacob Haugaard vil forkæles

- I de timer tænkte jeg kun, at jeg ikke kunne klare det her mere, at det var løbet fuldstændig af med mig. Min kone ville ikke hjælpe mig op. Hun orkede ikke, skred, og der gik det op for mig, hvor meget jeg elskede hende. Jeg fik et nervesammenbrud, også tog jeg afsted, siger Jacob Haugaard til avisen.

Han tog afsted til et behandlingshjem, hvor han gennemgik en fem uger lang Minnesota-kur og fik bearbejdet sine dæmoner. Efter opholdet tilbragte han to måneder i sit sommerhus i Nordjylland - og da han kom hjem, var konen og børnene flyttet ind igen.

Jacob Haugaard og Ilse Wilmot har i dag været sammen i 34 år.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close