Nyheder7. juli 2016

Irina og Morten efter brud: Nu har de fundet sammen igen

Parret er atter sammen, det bekræfter Irina på sin blog
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-74314.jpg
 All Over

SE og HØR kunne for tre uger siden fortælle, at Irina Babenko og Morten ”Faustix” Olsen var gået fra hinanden.

Det var kilder ekstremt tæt på parret, der havde fortalt SE og HØR om bruddet.

I dagene efter afsløringen kom der flere blogindlæg fra Irina, der da også tydede på, at hun og kæresten ikke længere var sammen.

Blandt andet skrev bloggerbaben, at hun havde grædt flere nætter i træk, og at hun mest af alt prøvede at få det hele til at hænge sammen.

- En time ad gangen… en dag ad gangen… så bliver alt godt igen! Man må holde fast i håbet, når det ikke afhænger af en selv, skrev hun på bloggen, og en afvisning af bruddet mellem hende og Morten er der ikke kommet fra Irina selv.

Nu ser det dog ud til, at forældreparret atter er sammen. I et blogindlæg fra tidligere i dag skriver Irina, at parret er sammen igen. Den udmelding kommer ovenpå, at parret har været på ferie sammen med deres lille datter.

- Vi skulle finde ud af det selv, og vi elsker hinanden. Sometimes, er det svært at forklare tingene til andre mennesker, så det vil jeg heller ikke prøve på som sådan eller definere, hvad vi er. Vi elsker hinanden og vil gerne holde vores familie sammen, skriver hun i det nye blogindlæg.

Da parret tog på ferie sammen i slutningen af sidste måned skrev Irina følgende på sin blog:

- Som I sikkert har kunnet fornemme på bloggen, så har tingene været lidt complicated og jeg har ikke set Morten i noget tid. Vi var dog ret enige om, at vi synes vi skulle tilbringe Allessias første ferie sammen, ligesom det var planlagt fra start, skrev Irina.

Men selvom parret har været igennem en hård periode, så er det altså sikkert og vist, at parret er sammen igen.

- I don’t know. Vi har jo heller ikke prøvet alt det her før, så vi takler tingene så godt som vi kan og gør vores bedste. What I am trying to say, er… at vi har haft det rigtig dejligt på ferien, og vi håber, at det fortsætter når vi kommer hjem igen. Vi er sammen, skriver Irina på bloggen.

Se flere billeder af Irina i galleriet

Irina Babenko

Sponsoreret indhold