Nyheder23. juni 2016

Irina har grædt to nætter

Irina Babenko tager en dag ad gangen for tiden
https://imgix.seoghoer.dk/media/83fa2c7191fb44778a695560f693284d.jpg
 Foto: Thomas S. Laursen
SE og HØR skrev i sidste uge, at Irina Babenko og hendes kæreste Morten Brangstrup Olsen var gået fra hinanden.
SE og HØR havde gode kilder til historien, som hverken er blevet direkte afkræftet af Irina selv eller Morten Brangstrup Olsen, der som dj er kendt under sit kunstnernavn, 'Faustix'. Og Irina Babenkos to seneste blogindlæg kan tyde på, at divaen er ude i noget af en livskrise.
Og onsdag brød hun ud i gråd midt om formiddagen, da hun kom hjem efter at have afleveret sin og Faustix' datter i daginstitution. - Lige nu er det en time ad gangen… og så en dag ad gangen. Passe mine daglige pligter og være sammen med Allessia og bevare min sanity, så jeg kan være mor, skriver Irina.
Længere nede i samme indlæg skriver hun: - En time ad gangen… en dag ad gangen… så bliver alt godt igen! Man må holde fast i håbet, når det ikke afhænger af en selv… Skal man tolke den sidste udmelding i forhold til SE og HØRs historie om parrets brud, er initiativet til bruddet kommet fra Irinas kæreste, Morten. I en kommentar til blogindlægget skriver 'Jeanne': - 80% af de par der bliver skilt, er inden barnet fylder to år. Det viser bare hvor hårdt det er, at få børn. Man kan få hjælp. Irinas svar er så tæt på en bekræftelse på bruddet fra hende, som vi hidtil er kommet: - Det er hårdt at få børn, ja… men det er ikke grunden, svarer Irina uden at afvise hendes følgers præmis om, at en skilsmisse mellem Irina og Morten har fundet sted. I et tidligere blogindlæg beder Irina om lov til at 'få noget tid til at bearbejde/få det på afstand inden jeg deler noget med jer', uden at hun siger, hvad det er hun skal have på afstand. Længere nede i samme indlæg skriver hun: - Mht. situationen med Morten og jeg, så er jeg blevet kimet ned af pressen og har ikke udtalt mig til nogen! Den artikel I har læst, har gjort mig ked af det… den er baseret på noget, som de så på Facebook. Jeg har ikke lyst til at kommentere yderligere på situationen, for det vil ikke give mening for nogen af jer alligevel, skriver Irina - igen uden at afkræfte SE og HØRs historie om et brud, hvilket hun heller ikke har gjort over for SE og HØR i den kontakt, vi har haft med hende, efter at vi skrev, at hun og Morten Brangstrup Olsen ikke længere er kærester.

Sponsoreret indhold