Reality16. august 2016

Allessias jordbærmærke bekymrer Irina

Bloggeren Irina Olsen fortæller, at der er så mange problemer med datterens jordbærmærke, at de nu skal en tur til speciallæge.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-50186.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Det er en bekymring om datterens jordbærmærke, der i øjeblikket optager bloggeren og realitystjernen Irina Olsen. Det fortæller den tidligere "Divaer i junglen"-deltager på sin blog, irinathediva.dk.

Bloggerens datter, Allessia, er nemlig født med et hæmangiom, som i daglig tale kaldes for et jordbærmærke, der sidder bag hendes ene øre.

Og nu skal familien en tur til speciallæge, fordi der i weekenden gik hul på jordbærmærket.

- Jeg er ikke overrasket, men det er selvfølgelig bekymrende, fordi der jo kommer en del blod ud. Hun har et stort plaster på og rør selvfølgelig ved det konstant. Den lille stakkel, skriver Irina på sin blog.

Irina har signeret blogindlægget med titlen "bekymret mor", og hun fortæller, at Allessia på halvandet år efterfølgende har pillet i såret, som kun har blødt mere, siden der gik hul på jordbærmærket i weekenden.

- Nu fik jeg aftalt tid hos speciallægen om et par dage, så jeg er spændt på, hvad de siger nu. Jeg må indrømme, at jeg håber, at det bliver fjernet og ikke generer hende mere, fortæller divaen samtidig i samme blogindlæg.

Du kan læse hele Irinas indlæg her.

/ritzau/FOKUS

Du kan se flere billeder af Irina i galleriet herunder

Irina Babenko

Sponsoreret indhold