Reality4. marts 2016

Irina provokerer med sin røv

Den selvudnævnte diva har lagt et billede op af sit bagparti, som skulle få sindene i kog hos hendes følgere
https://imgix.seoghoer.dk/media/83fa2c7191fb44778a695560f693284d.jpg
 Foto: Thomas S. Laursen

Med kroppen i en tætsiddende rød dragt sender den tidligere reality-stjerne Irina Babenko sin bagdel lige i fjæset på linsen til kameraet.

Normalt bliver den slags modtaget med kyshånd af både fans og følgere generelt, men den 28-årige Irina forventede at få nogle negative kommentarer på billeder af en helt bestemt grund.

Hun mener nemlig selv, at hendes numse er i en større kategori, end hvad man er vant til at se på de sociale medier, og det ville hun med dette billede - som du kan se i bunden af artiklen - forsøge at gøre mere acceptabelt.

Jeg har postet dette billede for at provokere lidt og for at træne folk til at reagere lidt mere roligt på en større bagdel. Sommetider kan jeg bare ikke lade være med at provokere lidt, skriver Irina på sin blog.

Resultatet af billedet blev da netop også nogle sure kommentarer til den unge mor, som fik datteren Allessia Maria Olsen med kærsten Morten Brangstrup Olsen sidste år, men der var heldigvis også positive tilkendegivelser – og det var den tidligere ”Divaer i junglen”-deltager vild med.

- Der er SÅ mange nice kommentarer udover haten også på mit billede og det betyder FREAKING FREMSKRIDT!!! Jeg elsker det!! Jeg ved at nogle folk skider grønne griser over størrelsen af min røv… det kan kun være det, som er stødende! Skriver Irina.

Bliver du stødt af billedet? Tag selv et kig her:

Don't be afraid of it ! Bodystocking er fra #MovesbyMinimum købt i Message! #NotSponsored #ButShouldBe #GratisReklameTilMessage LÆS MED PÅ IRINATHEDIVA.DK

Et billede slået op af IRINA OLSEN || BLOGGER (@irinathediva) den

1. Mar 2016 kl. 8:31 PST

Sponsoreret indhold