Ines: Færdig med ”Danske Hollywoodfruer”

Næste sæson af ”Danske Hollywoodfruer” bliver uden Ines. Men du kan stadig få indblik i Lisa, Simone og Kirstens glamourøse liv i L.A.

Næste sæson af ”Danske Hollywoodfruer” bliver uden Ines. Men du kan stadig få indblik i Lisa, Simone og Kirstens glamourøse liv i L.A.

Foto: All Over og TV3

Den danske Hollywoodfrue Ines Romero har sagt nej til at deltage i den nye sæson af TV3's tv-serie "Danske Hollywoodfruer".

Læs også:
"Hollywood-fruerne": Her er deres rigtige alder

- Under forhandlingerne for sæson to var jeg udsat for mange ubehagelige og uprofessionelle ting, som jeg ikke vil gå i dybden med her. Men det var nok til at skabe en meget negativ og anstrengt stemning i forbindelse med showets image, og den retning det kommer til at gå i, skriver Ines på sin blog på MSN Starlounge.

I foråret kunne seerne følge hendes luksuriøse liv i den fashionable bydel Bel Air i Los Angeles, hvor hun bor sammen med kæresten Tony, men når 2. sæson af serien ruller over skærmen til efteråret bliver det altså uden Ines.

Læs også: Hollywood-frue: Mine bryster blev for store

39-årige Ines, der lever af at være model og body-double for filmstjerner, skriver, at den primære grund til at hun forlader showet er, at det i næste sæson udvikler sig i en retning, som hun ikke kan stå inde for, og at hun ikke mener, at showets "image" længere passer til hende.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close