Det frække12. maj 2010

Hollywoodfrue: Fræk fortid

Lisa Aybike Kir grundlagde sin karriere som model ved at smide tøjet i SE og HØR
Lisa har været vant til at posere for kameraet, siden hun var 15 år
Lisa har været vant til at posere for kameraet, siden hun var 15 år
 Foto: All Over

Det er ikke alle Hollywood-fruer, der er pumpet med silikone og botox, men som bare tager sig rigtig godt ud som sig selv.

Lisa Aybike Kir er en af dem. Og den 34-årige pige har faktisk levet hele sit voksenliv af at se godt ud. TV3-stjernen voksede op i Aalborg, hvor hendes modelkarriere også blev startet for snart 20 år siden.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/det-fraekke/maj/hollywoodfrue300-2-jpg.jpgSe også: Web-TV: Hårdt at være Hollywoodfrue

- Jeg var til karneval i Aalborg, da en fotograf spurgte, om han måtte tage nogle billeder. Jeg var lidt dhorkeret , fordi jeg slet ikke så mig selv som model. Men min mor skrev under, og sådan begyndte min model-karriere, siger Lisa, som dermed debuterede i SE og HØRs legendariske Miss Solskin-konkurrence i 1991.

Siden da har hun ernæret sig som model, men modsat så mange af sine frue-fæller i Los Angeles, så har hun altså ikke fået oprationer for at se "rigtig" ud.

- Jeg fik rettet ørerne ind som 12-årig, men jeg kunne ikke finde på at få lavet bryster. Jeg har, hvad der skal til, siger hun.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/det-fraekke/maj/hollywoodfrue-300-3-jpg.jpg

Sponsoreret indhold