Hollywoodfrue: Fræk fortid

Lisa har været vant til at posere for kameraet, siden hun var 15 år

Lisa har været vant til at posere for kameraet, siden hun var 15 år

Foto: All Over

Det er ikke alle Hollywood-fruer, der er pumpet med silikone og botox, men som bare tager sig rigtig godt ud som sig selv.

Lisa Aybike Kir er en af dem. Og den 34-årige pige har faktisk levet hele sit voksenliv af at se godt ud. TV3-stjernen voksede op i Aalborg, hvor hendes modelkarriere også blev startet for snart 20 år siden.Se også: Web-TV: Hårdt at være Hollywoodfrue

- Jeg var til karneval i Aalborg, da en fotograf spurgte, om han måtte tage nogle billeder. Jeg var lidt dhorkeret , fordi jeg slet ikke så mig selv som model. Men min mor skrev under, og sådan begyndte min model-karriere, siger Lisa, som dermed debuterede i SE og HØRs legendariske Miss Solskin-konkurrence i 1991.

Siden da har hun ernæret sig som model, men modsat så mange af sine frue-fæller i Los Angeles, så har hun altså ikke fået oprationer for at se "rigtig" ud.

- Jeg fik rettet ørerne ind som 12-årig, men jeg kunne ikke finde på at få lavet bryster. Jeg har, hvad der skal til, siger hun.Læs også: Hollywoodfrue: Mine bryster blev for store - Det Frække - SE og HØR


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close