”Hollywoodfruerne”: Her er deres rigtige alder

Hollywoodfruernes virkelige alder er nu afsløret. Fra venstre er det Ines

Hollywoodfruernes virkelige alder er nu afsløret. Fra venstre er det Ines

39

Botox, skønhedsbehandlinger og et tykt lag af makeup har indtil nu gjort det svært at fastlå den præcise alder på de 4 medvirkende kvinder i programmet "Danske Hollywoodfruer", Ines, Simone, Kirsten og Lisa.

I Hollywood stræber alle efter evig ungdom, og derfor har det været svært at få fruerne til at fortælle, hvilket årstal der står på deres dåbsattest.

Et helt årti ældre
Især skuespillerinden Simone Levin har sneget sig uden om aldersspørgsmålet. I sidste uge påstod hun, at hun var i starten af 30'erne. Nu viser det sig, at hun derimod er 44 år gammel. Det skriver Ekstra Bladet.

Læs også: WEB TV: SE og HØR mødte Hollywoodfruerne

- Jeg har altid drømt om et Angelina Jolie-look. Jeg har fået Botox ligesom alle andre, men jeg gider ikke være helt stram i masken. Jeg kan stadig bevæge panden, jeg kan ikke være et stenansigt på film, siger Simone.

Læs også: Hårdt at være Hollywoodfrue

Alderspræsidenten i programmet er Kirsten Prossers. Den diamantelskende stylist er hele 53 år.

De yngste er ærlige
Anderledes reelle er seriens yngste deltagere Lisa og Ines. De har fra starten været ærlige omkring deres alder. Modellen Lisa er 34 år gammel, mens Ines (herunder), der arbejder som skuespiller og body-double, er 39.Næste afsnit i serien vises i aften kl. 20 på TV 3

Se traileren til aftenens program herUdvalgt til dig
Fra forsiden
Close