Nyheder10. oktober 2018

Ibi Makienok bliver vært på "Date mig nøgen"

Den rutinerede TV-vært bliver vært, når single danskere tager på date uden en trevl på kroppen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180629dm_tinderbox_2018_002.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

I juli annoncerede TV 2 Zulu, at TV-kanalen kommer til at lave en dansk udgave af "Date mig nøgen" - og nu er værten for programmet, der også er blevet sendt i England og Tyskland, så fundet.

Ibi Makienok har netop annonceret på sin Instagram, at hun bliver vært på "Date mig nøgen".

Artiklen fortsætter under billedet.

På billedet, hvor hun annoncerer nyheden, ser man det nederste af hendes bryster og en lille muffintop, der vælte ud over buksekanten.

- I en verden hvor vil alle sammen skal være åh-så-perfekte (hvad det så end betyder) kan jeg med glæde annoncere, at det er jeg ikke. Der er deller, skæve bryster, rynker, blindtarms-ar, brok-ar, strækmærker, grå hår og engang imellem store poser under øjnene, skriver den 43-årige TV-vært til billedet.

Teksten fortsætter med, at det perfekte udseende er et glansbillede.

- På de sociale medier, i modebranchen, i fjernsynet, på rød løber og artikler - vil jeg påpege, at det ofte handler om en heldig vinkel, en god dag og et allerhelvedes dygtigt team af makeup-artister, stylister og fotografer for at få denne her krop styltet op på plads, fortæller hun.

- Derfor er det mig en udsøgt fornøjelse at fortælle jer, at jeg skal være vært på "Date mig nøgen" på TV 2 Zulu. (Det er så ikke mig, I skal date, men hinanden). Det er et program, der i mine øjne trækker den helt anden vej end perfektionisme i den klassiske forstand, fortæller Ibi om det program, hun skal være vært på.

- Her hos mig må man være lige præcis så skøn, som man nu er. Og med det mener jeg deller, tatoveringer, piercinger, brun hud, hvid hud, sort hud, orange hår, langt hår, krøllet hår, om man er til det ene køn, det andet køn, til begge dele. her er der plads til små dillere, store dillere, korte ben og lange ben, små og store numser og mellemrum mellem tænderne, tilføjer værten og opfordrer folk til at melde sig til programmet.

"Date mig nøgen", der har været vist både i England og Tyskland, går i alt sin enkelthed ud på, at jeres første møde kommer til at foregå som Gud har skabt jer.

I programmet vil en mand eller kvinde komme ind i midten i studiet, hvor de, mens de stadig er påklædt, bliver præsenteret for et antal potentielle dates.

Alle bejlerne er nøgne, og de står bag en skærm, der langsomt afslører mere og mere af dem. Til sidst står de helt nøgne foran den person, som de skal prøve at imponere.

TV2 Zulu skriver i deres castingcall:

"Vi leder efter mænd og kvinder fra hele landet, som har en ganske almindelig krop, gerne som den findes i alle former og størrelser. Er du træt af den filterfulde og polerede virkelighed, der påvirker vores datingliv? "Vil du i stedet være med til at gå forrest, og vise et ærligt og naturligt billede af dig selv? Så er det dig vi leder efter!" Hvis du vil vide mere om programmet, så skal du hoppe en tur over til TV2 Zulu, hvor du kan læse alt om, hvordan du tilmelder dig.

Sponsoreret indhold