Nyheder31. august 2016

Iben Hjejle: Jeg kan anbefale at gå til psykolog

Skuespillerinden går til psykolog og det anbefaler hun også andre
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-68784.jpg
 Foto: All Over Press

For mange er det et tabu at gå til psykolog, men for Iben Hjejle er det en god måde at betragte sit liv på. Som 26-årig mistede hun sin mor, kort tid efter hun havde født sønnen William, og siden dengang har den alsidige skuespillerinde gået til psykolog en gang imellem.

- Min søn er blevet voksen, og jeg er i et nyt parforhold, så for tiden går jeg igen hos en psykolog., for det er en stor proces med alle de forskellige skift i livet. Jeg kan anbefale det på det varmeste; også selvom det ikke er noget akut. Det er bare rart at tale med en uvildig, siger Iben Hjejle i den nye udgave af Alt for Damerne.

Iben Hjejle er tilbage i dit TV med en ny omgang af dramaserien ”Dicte”. Den 45-årige skuespillerinde danner par med filminstruktøren Ulrik Wivel. Hun har kun været gift én gang og er efterhånden blevet god til at gå fra sine partnere på en ordentlig måde.

- Hvis jeg virkelig skal give mig selv en dum superheltekraft, så er det den: jeg er rigtig god til at blive skilt, siger hun og forklarer, at den gode skilsmisse handler om at skåne børnene og være rimelig i boddelinger.

”Dicte” sendes mandage kl. 20 på TV 2

Sponsoreret indhold