Nyheder22. august 2016

Iben Hjejle gift på ny: Dictes drømmebryllup

Der er skruet op for både romantikken og grusomhederne, når en ny sæson af den populære TV2-serie ruller over skærmen for 3. og sidste gang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dicte.jpg
 Foto: Per Arnesen/TV2

Snart er det endegyldigt slut med Dicte på TV2, men først kan du glæde dig til en dramatisk tredje og sidste sæson af den populære serier, der har premiere i aften klokken 20.

Iben Hjejle spiller atter den dedikerede krimi-journalist fra Aarhus. Som altid er hun stærk, stædig og målrettet. Men hun bliver også sat på personlige udfrodringer, som hun helst havde været foruden.

null

I denne sæson vender Wagners (Lars Brygmann) ekskone hjem til Danmark, og Dicte dedikerer sig til kærligeden og siger ja til at gifte sig med Bo, der bliver spillet af Dar Salim.

45-årige Iben Hjejle har mestret alverdens roller, men selv er hun ikke i tvivl om, at Dicte er den sejeste kvinde, hun har lagt krop til.

– Hun er en dedikeret og modig kvinde. Faktisk er hun den modigste og stærkeste kvinde, jeg har spillet, fortæller skuespilleren til TV2.

De tre sæsoner er blevet optaget i Aarhus, hvorfor skuespillerne har rejst meget mellem København og Aarhus, men for mange af dem, har det været hyggeligt med den tre timer lange togtur.

I galleriet herunder kan du lære skuespillerne lidt bedre at kende.

Dictes tredje sæson

Sponsoreret indhold