Nyheder 3. oktober 2016

Iben Hjejle er blevet sygemeldt med stress

”Dicte”-stjernen Iben Hjejle er blevet sygemeldt på ubestemt tid, og teaterforestillingen "Privatliv" må udsættes et år.
Foto: Kaspar Wenstrup

Den populære skuespiller skulle have medvirket i forestillingen ”Privatliv” på Bremen Teater til efteråret, men nu er opsætningen udskudt et år til efteråret 2017.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Stress er desværre blevet en folkesygdom, og nu er det så min tur til at blive ramt.

- Det er derfor med tungt hjerte, at jeg er nødt til trække mig fra forestillingen "Privatliv" som var og er et drømmeprojekt med et drømmehold, forklarer Iben Hjejle via en pressemeddelelse.

Derudover vil hun ikke kommentere yderligere på sin sygemelding.

Hjejle har tidligere forklaret, hvordan hun ellers havde glædet sig til at møde Dejan Cukic i nærkamp i Noël Cowards komedieklassiker, så der ligger tunge overvejelser bag sygemeldingen på ubestemt tid.

Der var også udsigt til et af efterårets teatermæssige højdepunkter med nyopsætmningen af komedien fra 1930, der handler om et ægtepar, som hverken kan leve med eller uden hinanden.

Ud over Iben og Dejan i hovedrollerne, skal også de unge stjerner Cyron Melville og Sara Hjort Ditlevsen medvirke i forestillingen, men nu må de altså vente yderligere et år på at komme i gang.

Se flere billeder her:

Iben Hjejle: Jeg er vild med Dicte

Sponsoreret indhold