Julie Berthelsen i vild forvandling: Så meget har hun tabt sig

Julie Berthelsen har smidt otte kilo.

Julie Berthelsen har smidt otte kilo.

Foto: TV3

"Jeg sad fast. I alt for mange kilo og en dårlig livsstil. Helt alvorligt. Alt for tit træt af mig selv".

Sådan skriver Julie Berthelsen i et ærligt opslag på sin Instagram, hvor hun fortæller, at hun har smidt en del kilo det seneste stykke tid. 

Den grønlandske sangerinde fortælller ligeledes, at der røget omkring otte flotte kilo af kroppen. 

Og især delmål har været et vigtigt værktøj til at opnå vægttabet. 

"Jeg vil gætte på, at jeg har tabt 8 kg. Men det, der er sket inde i min krop, kan ikke engang beskrives. Jeg havde ikke holdt til min skønne, men benhårde juleturne uden dette skridt i denne retning. Delmål er derfor også vigtige", skriver Julie.

 

Den 39-årige mor til to er på ingen måde kommet sovende til det store vægttab. 

Julie har nemlig været på bootcamp, men det er også det psykiske, der har ændret sig. 

"Otte ugers bootcamp med kostændring og træning - nok til at jeg ved, jeg denne gang vil holde det bagefter. Hvorfor? Fordi jeg på et ualmindeligt plan kan mærke den indre forskel. En ting er, hvad der sker med kroppen. Men det indeni? Uvurderligt", skriver Julie Berthelsen. 

Julie er gift med håndboldspilleren Minik, og parret har to børn. 

I december optræder Julie rundt i landet med en række julekoncerter.  

 

Se hele opslaget nedenunder: 

View this post on Instagram

Et anderledes post. Både for at prale fordi jeg er så stolt af mig selv, men også for at inspirere. Jeg sad fast. I alt for mange kilo og en dårlig livsstil. Helt alvorligt. Alt for tit træt af mig selv. Så jeg bad om hjælp. Og igang kom jeg med en hård men den bedste jeg nogensinde har prøvet, bootcamp. Otte ugers bootcamp med kostændring og træning - nok til at jeg VED jeg denne gang vil holde det bagefter. Hvorfor? Fordi jeg på et ualmindeligt plan kan mærke den indre forskel. Een ting er hvad der sker med kroppen. Men det indeni? Uvurderligt. Næste uge har jeg sidste måling og vejning og i januar fortsætter jeg med hjælpen online. Jeg vil gætte på at jeg har tabt 8 kg. Men det der er sket inde i min krop kan ikke engang beskrives. Jeg havde ikke holdt til min skønne men benhårde juletourne uden dette skridt i denne retning. Delmål er derfor også vigtige. NU er jeg i den grad igang og jeg har et mål om at gennemføre Arctic Circle Race i slut marts. Så træningen skal for alvor igang i juleferien og så regner jeg med at de sidste fem kilo plus babysækken på maven svinder ind. Af hjertet tak @fridahallqvist for Body by Frida konceptet. Og din hjælp. Bare, Tak PS er du inspireret? Så tjek hende ud og hop med på online forløbet der starter 2.januar. OG vigtigst: BESLUT DIG FOR AT NU ER DET NU! Vi ved alle at det kræver en hel del ryggrad! Og det kræver en beslutning og en pagt! Jeg har i disse 8 uger haft det cooleste hold på 24 kvinder. Sammen gør vi det!

A post shared by Julie Berthelsen (@berthelsenjulie) on

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close