Hyrer livebands til fester hjemme i lejligheden

Der mangler ikke noget, når man er til fest hos NIcklas Bendtner

Der mangler ikke noget, når man er til fest hos NIcklas Bendtner

Foto: Mikael RieckI går aftes gæstede Nicklas Bendtner TV2-talkshowet "Natholdet", der har Anders Breinholt i værtsrollen.

Da Nicklas Bendtner blev præsenteret som aftenens medvært i studiet, kom han ind til Kim Larsen-nummeret "Midt om natten". Og det er der en helt særlig grund til.

- Jeg er begyndt at høre livebands, når jeg holder fester derhjemme... Hehe, som man jo gør jo, sagde den festglade fodboldspiller.

- Ja, det gør man, naboerne er også tossede med det, kommenterede Anders Breinholt den noget luksusagtige vane.

- Hver nat klokken to bliver det her nummer spillet, og så spiller de det to gange, forklarede Bendtner, som i går sprang ud som kæmpe Kim Larsen-fan.

LÆS OGSÅ: Vil du være nabo til Bendtner?

Og det er ikke den eneste danske mandlige musiker, som den til tider aggressive angriber er pjattet med.

- Hvis vi nu skal tage de danske, så kan jeg også godt lide Thomas Helmig. Han er rigtigt god og har været med i meget lang tid. Og så hører jeg nok mere rock og sådan derhen ad, sagde Nicklas Bendtner.


"Natholdet" er så populært, at Anders Breinholt har vundet en Zulu Award for programmet (Foto: All Over)

LÆS OGSÅ: Bendtner og Zangenberg spiser kaviar til morgenmad

Rockmusikken fylder tilsyneladende meget på fodboldspillerens playliste, og da Anders Breinholt tvang ham til at komme med et bud på en anden levevej end sporten, faldt svaret da også prompte:

- Rockstjerne.

- Ja, det er ikke overraskende, at du kommer med det svar, smågrinte "Natholdet"-værten med hentydning til alle skandalerne.

LÆS OGSÅ: Ekspert om Bendtner: Han er torskedum

Og apropos skandaler blev de da også nævnt undervejs i programmet. Faktisk var de i fokus allerede inden selve showet blev skudt i gang.

For boldbissen ankom naturligvis i en københavnsk taxa. Valget af transportmiddel var ganske naturligt, når nu Nicklas Bendtner har mistet sit kørekort og ikke længere må sætte sig bag rettet i Danmark.

Men lige i aftes var taxaturen mere ment som en kvik bemærkning om den seneste skandale, hvor Julie Zangenbergs kæreste piskede en taxa med sit bælte i en brandert og truede chaufføren.

LÆS OGSÅ: Bendtner amok på taxachauffør: Jeg knepper dig

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close