Bendtner og Zangenberg: Vild morgen-fetish

Nicklas Bendtner og Julie Zangenberg lever i den grad livet.

Nicklas Bendtner og Julie Zangenberg lever i den grad livet.

Foto: All OverI Malaga er det spritbilistens letlevende livsstil, den er gal med og i Frankfurt er det hans høje lønkrav. Den ene klub efter den anden afviser Nicklas Bendtner, og han har stadig ikke fundet et nyt sted at komme på græs.

Men usikkerheden omkring hans jobsituation påvirker åbenbart ikke boldbissen særligt meget. For hvor andre med udsigt til at blive arbejdsløse ville spinke og spare, lever Amagerdrengen som altid det vilde luksusliv.

Så når han og kæresten Julie Zangenberg slår øjnene op om morgenen, er det ikke til en skål havregrød som os andre. Der skal selvfølgelig kaviar af den fineste slags på bordet.

På Instagram kunne man forleden se et morgenbillede af en blikdåse af de små, sorte fiskeæg fra fornemme Caviar House and Prunier. Sådan en fætter koster ifølge kaviarhusets danske filial i Københavns Lufthavn hele 8400 kroner.

Bendtner og Zangenberg: Se deres vilde morgenmad

Sammen med herligheden spiste Bendtner tre små stykker laks, finthakket rå rødløg og citron. Men den anretning betaler man selvfølgelig ekstra for. I lufthavnen koster den mellem 270 og 420 kroner alt efter hvilken type laks, der anvendes.

Julie Zangenberg har før skrevet på det sociale medie, at kaviar er både hende og gemalens morgenmadsfavorit, så den dyre fornøjelse er ikke engang en engangsforestilling.

Men hvis ikke Bendtner snart finder et fodboldhold, der vil finansiere hans livsstil, må det celebre par måske skrue forventningerne til dagens første bid drastisk ned.


- Rise and shine #breakfast #theholiday #ipad, skriver Nicklas Bendtner selv til billede af sit kaviarorgie. (Foto: Instagram)

Se hvilken skuespiller, der havde en endnu dyrere og meget usundere morgenvane

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close