Ekspert om Bendtner: Han er torskedum

Henrik Byager mener, at Nicklas Bendtner vil fortsætte med at jokke i spinaten indtil det virkelig får konsekvenser

Henrik Byager mener, at Nicklas Bendtner vil fortsætte med at jokke i spinaten indtil det virkelig får konsekvenser

Foto: All Over / All OverDa livsstilseksperten Henrik Byager for nogle måneder siden spåede, at Nicklas Bendtner langt fra er færdig med at jokke i spinaten, fik han beklageligvis ret.

Det er tydeligt efter den 26-årige boldbisse så sent som tirsdag nat føjede endnu en uheldig episode til den lange hale af skandaler, han efterhånden trækker efter sig. Nemlig, da han blev smidt ud af en taxa og efterfølgende løb efter bilen og slog sit bælte mod ruden, som BT i dag skriver.

LÆS OGSÅ: Bendtner amok på taxichaffør: Jeg knepper dig

SE og HØR talte med Henrik Byager sidste gang Nicklas Bendtner gik amok. Det var da han i december blev anmeldt for hærværk mod en dør i det lejlighedskompleks, hvor han bor i England.

Det kostede ham en tur på politistationen, og en endnu længere tur igennem mediemøllen - både den danske og engelske. Men der skal meget mere til at stoppe Nicklas Bendtner, hvis man spørger Henrik Byager, som mange husker fra programmet "Kender du typen?".

LÆS OGSÅ: Våd aften: Bendtner på sexklub

- Især hvis man lever et liv, hvor man indimellem skyder sig selv i foden, slår sig over fingrene med en hammer eller finder på noget andet torskedumt, som Nicklas Bendtner er særdeles leveringsdygtig i, siger eksperten.


Da Bendtner kørte rundt med sprit i blodet i Købanhavn måtte han en tur i retten (Foto: All Over)

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner: Latterliggjort på TV

Han mener, at boldbissens uendelige række af uhensigtsmæssig opførsel skal tilskrives det, han kalder "usædvanlig dårlig dømmekraft", hvilket også forklarer, hvorfor Bendtner
gang på gang kvajer sig.

- Det, der er det forunderlige, er, at det bliver ved. Festen burde stoppe her. Han er et dårligt eksempel for ungdommen. Han drikker sig skidefuld, kører spritkørsel, smider med flasker - alt det, som vi kæmper desperat for at holde ude af samfundet, fordi vi synes, det tilhører det uciviliserede, småkriminelle miljø.

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner: Penge vigtigere end kærlighed

Bendtners skandaler har indtil videre kunnet klares via bøder og påtaler fra politiet, men der skal mere til, hvis hans adfærd skal ændres.

- Man skal op, hvor det koster. Det skal koste noget alvorligt - enten økonomisk, på anseelsen eller på jobbet. Det har han ikke rigtig prøvet endnu, siger Henrik Byager, der vurderer, at den 26-årige skandalemagers karriere hænger i en tynd tråd.

- Han lever livet farligt på enhver måde. Han har snart nået grænsen for, hvad man kan tolerere for en offentlig person i forhold til omdømme og for en professionel sportsmand, siger livsstilseksperten.

Nicklas Bendtner har, igennem sin talsmand Elisa Lykke, valgt ikke at kommentere tirsdagens episode.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close