"Skam"-krise: Hvor er William?

Thomas Hayes er ikke længere en del af holdet i hitserien \

Thomas Hayes er ikke længere en del af holdet i hitserien "Skam". Men hvor er William så?

Foto: NRK

Det er næsten ikke til at fatte, men der kommer ikke til at være flere skønne Noora-William øjeblikke i den norske hitserie "Skam". William er nemlig ikke længere med i serien, da skuespilleren Thomas Hayes er gået videre til andre skuespilsprojekter. 

Skuespilleren har fortalt til VG, at arbejdet med "Skam" er så intenst, at der ikke er plads til andre ting ved siden af. Det skyldes, at skuespillerne blandt andet skal varetage deres karakterers fiktive profiler på Instagram og Facebook.

Det sidste indlæg fra "William" på hans Instagram ser sådan ud:

Bra opplegg @loglady99

Et billede slået op af Willam Magnusson (@magnussonwilliam) den

"Skam"-fans har måtte vente med at finde ud af, præcis hvordan William ville ryge ud af serien, da sæson to sluttede med, at Noora og William ville flytte sammen. 

Der er indtil videre blevet lagt fire klip op fra det første afsnit af sæson 3, og hele afsnittet kommer i aften på norsk tv - og senere online. Så der er ikke længe til, at vi muligvis får besvaret spørgsmålene om William. 

Isak er åbenbart flyttet ind på Nooras værelse, og han har derfor arvet hendes to bofæller Eskild og Linn. Noora er imidlertid i London med William, der arbejder der. Derfor ser vi indtil videre kun Noora gennem en telefon.

Om Noora kommer tilbage til Norge inden længe, ved vi endnu intet om. Vi ved heller ikke om romancen med William får lov til at bestå, selvom William fysisk ikke længere er med i serien. 

Eftersom den tredje sæson primært handler om Isak er det ikke sikkert, at der overhoved kommer fokus på forholdet mellem Noora og William. 

Isak er nemlig bedre venner med Eva, der øjensynligt har genoplivet sit "forhold" til Penetrator-Chris. 

Tonen til den nye sæson blev allerede slået an i sidste sæson, da Noora og Eva satte spørgsmålstegn ved Isaks sexualitet. Selvsamme spørgsmål stiller han åbenbart sig selv, og ud fra de første klip virker det ikke til, at sandheden gør ham glad.

Afsnittet vises på norsk tv klokken 20.20 og afsnittet lægges op på NRK.no efter afsnittet har været vist i fjernsynet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close