Nyheder1. juli 2017

Finale: Hvem skal være årets Roskilde-babe?

SE og HØR har været på jagt efter årets Roskilde-babe, og nu er det tid til at finde en vinder
Hver dag i musikdagene har SE og HØR fundet to piger, der har kæmpet om titlen som dagens Roskilde-babe. Efterfølgende har vores læsere stemt om, hvem der skulle løbe med titlen, og det resulterer nu i, at vi har fire finalister, der kæmper om at blive årets Roskilde-babe. Du stemmer på din favorit i bunden af artiklen
På den første dag af konkurrencen konkurrerede Frederikke og Anine mod hinanden. Og selvom det så ud til at se tæt ud mellem pigerne, så endte Frederikke alligevel med at lave en regulær slutspurt. Resultatet blev, at hun havde 78% af stemmerne.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20170628_wen_-_roskilde_7_0.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Skal Frederikke være årets Roskilde-babe, så skal du smide din stemme på hende i bunden af artiklen. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Torsdag var der så kamp mellem 20-årige Clara og 18-årige Helena, og her var det den søde brunette Clara, der løb afsted med sejren. Clara, som vi fandt ved badesøen, løb afsted med titlen som dagens Roskilde-babe, da hun havde fået 76% af stemmerne.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20170628_wen_-_roskilde_6_0.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup
Skal Clara være årets Roskilde-babe, så skal du smide din stemme på hende i bunden af artiklen. (Foto: Kaspar Wenstrup)
Fredag var regnen så over os, og selvom det satte en dæmper på humøret, så var der alligevel godt humør at spore hos norske Alette, der var på arbejde i mediebyen. Hun stillede op i konkurrencen mod Natascha, og med 87% af stemmerne kunne Alette trække sig sejrrigt ud af kampen.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20170630_wen_-_roskilde_42_0.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup
Skal Alette være årets Roskilde-babe, så skal du smide din stemme på hende i bunden af artiklen. (Foto: Kaspar Wenstrup)
Festivalens sidste dag bød endnu en gang på regn og mudder. Her var det Amalie, som vi fandt på festivalpladsen, og Pernille, som vi fandt i Dream City, der kæmpede mod hinanden. Her løb Amalie afsted med sejren, da hun havde fået 85% af stemmerne.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20170630_wen_-_roskilde_30_0.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup
Skal Amalie være årets Roskilde-babe, så skal du smide din stemme på hende i bunden af artiklen. (Foto: Kaspar Wenstrup)
Nu er der så bare tilbage at vælge, hvem der skal være årets Roskilde-babe. Du smider din stemme i bunden af artiklen. Vinderen findes i starten af næste uge, hvorefter du kan læse et interview med hende her på SH.DK. Se flere billeder af finalisterne herunder

Roskilde-babe finale 2017

Sponsoreret indhold