Nyheder18. marts 2018

Huxi Bachs nye liv: Farmand i Brønshøj

Radioværten og entertaineren Huxi Bach har købt hus til sin lille familie og scorer en god fortjeneste på salget af den gamle lejlighed.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fe-78445.jpg
 (Foto: All Over Press)

At fylde 40 er et af de helt skarpe hjørner i tilværelsen, men for Huxi Bach, som 9. marts kunne fejre sin 4. runde fødselsdag, fyldte projekt baby og indretning af familiens nye hus formentlig langt mere end et par tal.

Huxis syv år yngre kæreste Frederikke Halling Hastrup gik på barsel for en måned siden, og den 1. marts flyttede parret ind i deres 133 kvadratmeter store rødstensvilla i københavnerforstaden Brønshøj.

Det er Huxi Bach selv, der står som eneejer af huset, som han har betalt 6.495.000 kr. for. Og i alt har Danske Bank lånt entertaineren 2.070.000 kr. til købet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/huxi-bach.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Huxi Bach viste første gang sin kæreste Frederikke frem ved Zulu Comedy Galla i Operaen. (Foto: Thomas Laursen)

I forbindelse med forvandlingen fra ungkarl til familiefar har Christian Bækgaard Bach – som er Huxis rigtige navn – solgt lejligheden på Vesterbro i København for 4.875.000 kr.

Det er 120.000 kr. mindre end udbudsprisen, men 650.000 kr. mere, end han for tre år siden selv betalte for boligen.

Se billedet af Huxi Bachs hus herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/huxi-bach1.jpg
 Foto: Peter Grosen

Med flytningen til Brønshøj er Huxi også blevet haveejer – men haven er overkommelig. Grunde n er på 303 kvadratmeter, heraf fylder huset 70. (Foto: Peter Grosen)

Sponsoreret indhold