Tjubang! Sådan mødte Huxi sin nye kæreste

Huxi Bach med kæresten Frederikke Halling Hastrup.

Huxi Bach med kæresten Frederikke Halling Hastrup.

Foto: Thomas Laursen

Huxi Bach er en glad mand for tiden. Han har nemlig fået sig en ny kæreste, som han kom hånd i hånd med, da der var Zulu Comedy Galla. 

Nu fortæller han, hvordan de mødtes. Det gør han til damebladet ALT for Damerne

– Jeg har kendt hende – eller kendt til hende – et stykke tid. Jeg syntes, at hun så sød ud, og havde en fornemmelse af, at det godt kunne være noget, og for nogle måneder siden indså jeg, at jeg nok aldrig ville komme til at støde på hende på gaden. Så jeg skrev til hende. Det værste, der kunne ske, var jo, at hun svarede, at hun ikke var interesseret, siger Huxi i interviewet og fortsætter:

– Det gjorde hun heldigvis ikke. Så vi mødtes, og så var det hele egentlig ret tjubang!

Huxi var ellers ikke meget for at fortælle, hvordan han havde mødt Frederikke Hastrup Halling, som hans udkårne hedder, da SE og HØR mødte dem i august. 

- Alt sådan noget pjat det skal I ikke høre om, fortalte Huxi til SE og HØR på den røde løber i Operaen. Siden er han altså kommet på andre tanker. 

Selv om Huxi nu fortæller, hvordan han mødte Frederikke, så er der stadig mange ting, som han gerne vil holde privat. 

– Jeg vil gerne have lov til at have nogle hjørner i mit liv i fred. For det, jeg har sammen med min familie og med min kæreste, ophører med at være vores, hvis jeg fortæller det til ALT for damerne. Så er det pludselig alles, og så mister man det særlige. Det synes jeg, at man skal passe på med, siger han til ALT for damerne

Selvom 39-årige Huxi nu har fået sig en kæreste, så har han tidligere fortalt til månedsmagasinet Euroman, at han bestemt ikke er god til det med damer.

- Jeg føler mig bestemt ikke klog på damerne, det skal guderne vide. Du kan selv ringe og spørge dem, fortalte han til Euroman tilbage i 2009. 

Det var ved Zulu Comedy Galla, at Huxi Bach viste sin nye kæreste frem, og du kan se alle billederne fra den røde løber i galleriet herunder

Zulu Comedy Galla 2017 - rød løber

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close