Nyheder16. januar 2022

Husker du Louise Fischer, der havde swingersex i radioen? Nu står hun frem med nøgenbilleder

Den unge reporter Louise Fischer blev landskendt fra den ene dag til den anden, da hun i et Radio4-indslag besøgte en netop genåbnet sexklub – og tog del i agten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2021-05-27_12-47-11.jpg
 Foto: Privat

Hun var ikke bange af sig, da hun i sommer besluttede sig for at smide tøjet og deltage i strabadserne i en swingerklub i Ishøj under en radioreportage ovenpå en lang coronanedlukning.

Og faktisk var det ikke kun i Danmark – men i flere andre lande rundt omkring i verden – Louise pludselig trak overskrifter.

- Det er bare hud

Nu er hun modig igen – men denne gang er det lydmediet lagt på hylden til fordel for det visuelle, når hun smider tøjet i Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles interne blad – Illustreret Bunker.

Ifølge Louise, der poserer foran fotografen Rebecca Hoffmann, skal billedserien var med til at sætte fokus på kropspositivisme.

- Det er ikke grænseoverskridende at få taget billeder af min bare hud,” siger hun til journalistbladet, hvorefter hun senere tilføjer:

- For mig er bryster ikke seksualiseret, for mig er det det samme som at vise min arm frem. Det er bare hud.

I sommer fik Louise prøvet på egen krop, hvordan som udgiver går topviralt med sin reportage. I juni, da swingerklubber fik lov til at slå dørene op igen efter en nedlukning, tog hun sin mikrofon med til Swingland i Ishøj.

Her takkede hun ja til et knald med en af gæsterne midt på de læderbetrukne møbler – og midt i interviewet.

Hør eller genhør Louises besøg i swingerklub her:

Følte sig som gudinde

Dengang fortalte hun om overvejelserne omkring indslaget til SE og HØR:

- Jeg var i klubben fra 18 til 24 for at dække genåbningen. Jeg talte selvfølgelig med en masse af gæsterne, der syntes, at jeg burde opleve det selv, fortalte hun, før hun fortsatte:

- Faktisk virkede det helt naturligt i situationen, hvor jeg sad på en kæmpe madras, som medlemmer kalder ’Rondellen’, sammen med mange andre par. Jeg blev overrasket over, hvor gode gæsterne er til at spørge om lov, at sikre sig samtykke - og over, hvor meget fokus der er på, at kvinderne får nydelse.

I udlandet var de pludselig også yderst interesserede i at høre mere om Louises radiofoniske bevisførelse for det dejlige danske frisind, og til den tyske avis Bild fortalte hun blandt andet om at dyrke sex for åben mikrofon:

- Jeg nød det virkelig, også selvom det ikke var det bedste knald i mit liv. Men mændene på denne her klub er meget venlige og hensynsfulde. Jeg havde det som en gudinde. De får dig til at føle dig helt særlig, fortæller hun til det tyske blad.

Sponsoreret indhold