Nyheder17. december 2015

Husker du Hubert fra "Absalons Hemmelighed"?

Her er han i dag!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gustav_hintze_dm-021.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Gavtyven Hubert i DR’s ”Absalons hemmelighed” blev spillet af 11-årige Gustav Hintze, som i dag er blevet 21 år. Over Københavns tage ved Kgs. Nytorv sidder Gustav i dag i et studie og producerer musik.

– Jeg lavede et studie i mine forældres kælder sammen med en kammerat fra skolen. Vi sparede sammen til noget udstyr, og det blev mit første studie.

I dag bruger Gustav sin stedfars studie til at producere musik i, indtil hans eget studie står færdigt.

– Min interesse for musik startede, da jeg var ti år gammel. Jeg sad med et musikprogram på min stedfars computer, og jeg kunne bruge flere timer med det. Så startede der en fyr i min klasse, som gerne ville rappe, og det var fedt, fortæller Gustav og forklarer, hvordan han brugte lange dage i et studie i kælderen hos sine forældre på Østerbro til at indspille lyd.

Selvom Gustav kun er 21 år, så er han allerede i fuld sving med at producere musik, og skuespillet har også fået tag i det 21-årige multitalent. Han drømmer om at brillere inden for begge genrer.

– Det kan være svært at satse både på skuespil og musik. Men i skuespillerfaget vil der være tidspunkter, hvor der ikke er så mange castinger eller job, og andre gange er der mega-meget. Men jeg er så passioneret omkring det med musikken, at jeg ofte sidder oppe hele natten, også selv om jeg skal på arbejde dagen efter, for at kæmpe for det, som jeg vil. Man kan godt nå det hele, hvis man virkelig vil det.

Læs resten af interviewet med Gustav Hintze i SE og HØR i denne uge!

https://imgix.seoghoer.dk/sh-304203.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Sådan så Gustav ud for ni år siden, da han medvirkede i "Absalons Hemmelighed"

https://imgix.seoghoer.dk/gustav_hintze_dm-024_cis_p0.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Sådan ser Gustav ud i dag.

Sponsoreret indhold